Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 128 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 09.09.2020 №282

Переглядів: 350

Про встановлення опіки над малолітнім (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, та призначення гр. (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))

Заслухавши інформацію начальника служби у справах дітей Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради Давіденко І.О., розглянувши протокольне рішення комісії з питань захисту прав дитини при виконкомі Бахмутської міської ради (витяг з протоколу засідання від   (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) враховуючи заяву  (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), яка зареєстрована та проживає за адресою: м. Бахмут, вул. (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), з проханням призначити її опікуном над малолітньою дитиною (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, та надані документи, виконавчий комітет Бахмутської міської ради встановив таке.

Рішенням Артемівського міськрайонного суду Донецької області від (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року (справа № (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), провадження № (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))), яке набрало законної сили (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року, батьки дитини, (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, та (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, позбавлені батьківських прав відносно (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження.

Вихованням та утриманням малолітньої дитини (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) займається гр. (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), яка є дитині бабусею, та створила всі умови для її проживання та виховання. Гр. (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) є пенсіонеркою та отримує пенсію, за станом здоров’я може виконувати обов’язки опікуна та виховувати дитину, судимості немає, створила умови для проживання дитини, може бути опікуном та бажає встановити опіку над (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження. Сім’я (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) не заперечує проти призначення її опікуном над малолітнім онуком (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)). Інших родичів, громадян, які б виявили бажання взяти дитину на виховання в свою сім’ю, немає.

Відповідно до листа Бахмутської міської ради від 07.05.2020 № вх. 2349 інформація про реєстрацію місця проживання малолітньої дитини (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) відсутня. Житлом та майном на правах приватної власності не володіє.

На підставі викладеного, виходячи із інтересів малолітньої дитини (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), враховуючи висновок служби у справах дітей Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради від (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), про встановлення опіки над малолітнім (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, та призначення гр. (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))  року народження, опікуном над дитиною, відповідно до ст.ст. 5, 25 Закону України «Про охорону дитинства», ст. ст. 5, 243, 244, 247, 249 Сімейного кодексу України, ст.ст. 61, 62, 63, 67 Цивільного кодексу України, ст.ст. 11, 12 Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», постанови Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини» (зі змінами), керуючись ст.ст. 34, 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Бахмутської міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Встановити опіку над малолітнім (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року  народження.
  2. Призначити гр. (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, опікуном над малолітньою дитиною (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))року народження.
  3. Бахмутському міському центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (Решевська):
    1. Забезпечити соціальне обслуговування підопічної малолітньої дитини та опікуна.
    2. Надавати службі у справах дітей Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради щорічно до 20 листопада звіт про виконання плану соціального обслуговування підопічної малолітньої дитини та опікуна.
  4. Управлінню освіти Бахмутської міської ради (Дроздова):
    1. Забезпечити право підопічної малолітньої дитини на здобуття базової середньої освіти, а у разі потреби – забезпечити індивідуальну форму здобуття освіти.
    2. Надавати службі у справах дітей Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради щорічно до 20 листопада звіт про рівень розвитку та знань підопічної малолітньої дитини, наявність в сім’ї необхідних умов для здобуття освіти, позашкільну зайнятість, участь опікуна у вихованні малолітньої дитини.
  5. Управлінню охорони здоров’я Бахмутської міської ради (Миронова):
    1. Забезпечити підопічній малолітній дитині проходження медичного огляду двічі на рік та  здійснення  за нею диспансерного  нагляду.
    2. Надавати службі у справах дітей Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради щорічно до 20 листопада звіт про стан здоров’я підопічної малолітньої дитини, дотримання опікуном рекомендацій лікаря.
  6. Управлінню праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради (Сподіна) забезпечити щорічне оздоровлення підопічної малолітньої дитини на пільгових умовах.
  7. Бахмутському відділу поліції Головного управління Національної поліції в Донецькій області (Меженний) надавати службі у справах дітей Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради щорічно до 20 листопада звіт про відсутність проявів асоціальної поведінки з боку підопічної малолітньої дитини та опікуна.
  8. Організаційне виконання рішення покласти на Управління  молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради (Махничева).
  9. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Точену В.В.

Міський голова                                                                          О.О. РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 09.09.2020 №282
Про встановлення опіки над малолітнім (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, та призначення гр. (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))
21.67 KB