Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 120 гостей.

Донецька обласна рада

Рішення Бахмутської міської ради від 25.07.2018 №6/118-2288

Переглядів: 922
сессия : 

Про надання дозволів на розробку документацій із землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності територіальної громади м. Бахмута

Розглянувши службову записку від 13.07.2018 № 01-4048-06 та заслухавши інформацію від 13.07.2018 до № 01-4048-06 Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради про надання дозволів на розробку документацій із землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності територіальної громади м. Бахмут, враховуючи заяви фізичних осіб та клопотання юридичних осіб, керуючись ст.ст.26, 60 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні», із внесеними до нього змінами, ст.ст.12, 38-40, 65, 79-1, 92, 93, 116, 118, 120, 122-126, 181-184 Земельного кодексу України від 25.10.2001 №2768-ІІІ, із внесеними до нього змінами, Законом України від 22.05.2003 №858-ІV «Про землеустрій», із внесеними до нього змінами, Бахмутська міська рада

В И Р І Ш И Л А: 

  1. Надати дозволи на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності територіальної громади м. Бахмут:
    1. Фізичній особі Андрєєвій Ганні Ярославівні (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) по вул. Перемоги, 2, гараж б/н у м. Бахмут, для будівництва та обслуговування індивідуального гаражу, із земель житлової і громадської забудови, на умовах оренди.
    2. Фізичній особі Бакуменко Ірині Леонідівні (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) по пров. Джерельний, 4 у м. Бахмут, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, із земель житлової і громадської забудови, для безоплатної приватизації земельної ділянки.
    3. Фізичній особі Без’яновій Галині Вікторівні (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) по вул. Б.Горбатова, 61, гараж б/н у м. Бахмут, для будівництва та обслуговування індивідуального гаражу, із земель житлової і громадської забудови, для безоплатної приватизації земельної ділянки.
    4. Фізичній особі Бороздіну Станіславу Миколайовичу (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) по вул. Свободи, 14, гараж б/н у м. Бахмут, для будівництва та обслуговування індивідуального гаражу, із земель житлової і громадської забудови, для безоплатної приватизації земельної ділянки.
    5. Фізичній особі Дубченку Миколі Васильовичу (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) по вул. Леваневського, 91, гараж б/н у м. Бахмут, для будівництва та обслуговування індивідуального гаражу, із земель житлової і громадської забудови, для безоплатної приватизації земельної ділянки.
    6. Фізичній особі Кашці Володимиру Миколайовичу (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) по вул. І.Івкіна, 43а, гараж б/н у м. Бахмут, для будівництва та обслуговування індивідуального гаражу, із земель житлової і громадської забудови, для безоплатної приватизації земельної ділянки.
    7. Фізичній особі Ланевському Сергію Вікторовичу (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) по вул. Л.Українки, 76-а, гараж б/н у м. Бахмут, для будівництва та обслуговування індивідуального гаражу, із земель житлової і громадської забудови, для безоплатної приватизації земельної ділянки.
    8. Фізичній особі Махник Вікторії Василівні (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) по пров. 1-й Алебастровий, 2 у м. Бахмут, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, із земель житлової і громадської забудови, для безоплатної приватизації земельної ділянки.
    9. Фізичній особі Осподову Олександру Григоровичу (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) по вул. Миру, 53, гараж б/н у м. Бахмут, для будівництва та обслуговування індивідуального гаражу, із земель житлової і громадської забудови, для безоплатної приватизації земельної ділянки.
    10. Фізичній особі Рудману Ігорю Леонідовичу (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) по вул. Миру, 37, гараж б/н у м. Бахмут, для будівництва та обслуговування індивідуального гаражу, із земель житлової і громадської забудови, для безоплатної приватизації земельної ділянки.
    11. Фізичній особі - підприємцю Рудману Ігорю Леонідовичу (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) по вул. О.Сибірцева, 2, у            м. Бахмут, для розміщення комплексу з виробництва та обробки виробів з металу, із земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення, на умовах оренди з наступним викупом.
    12. Фізичній особі Яценку Анатолію Григоровичу (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) по вул. Леваневського, 91, гараж б/н у м. Бахмут, для будівництва та обслуговування індивідуального гаражу, із земель житлової і громадської забудови, для безоплатної приватизації земельної ділянки.
  2. Надати дозволи на розробку технічних документацій щодо встановлення меж земельних ділянок комунальної власності територіальної громади м. Бахмута в натурі (на місцевості):
    1. Артемівській автомобільній школі товариства сприяння обороні України (код ЄДРПОУ 02723794) по вул. Чехова, 4 у м. Бахмут, для обслуговування учбової бази, із земель житлової і громадської забудови, на умовах постійного користування.
    2. Артемівській автомобільній школі товариства сприяння обороні України (код ЄДРПОУ 02723794) по вул. Колгоспна, 20 у м. Бахмут, для обслуговування учбової бази, із земель житлової і громадської забудови, на умовах постійного користування.
    3. Артемівському спортивно-технічному клубу товариства сприяння обороні України (код ЄДРПОУ 22034525) по вул. Маріупольська, 36 у м. Бахмут, для розміщення та обслуговування гаражу, із земель житлової і громадської забудови, на умовах постійного користування.
    4. Артемівському спортивно-технічному клубу товариства сприяння обороні України (код ЄДРПОУ 22034525) по вул. Базарна, б/н у м. Бахмут, для розміщення тренувального майданчика підготовки водіїв, із земель житлової і громадської забудови, на умовах постійного користування.
  3. Фізичним особам, фізичній особі-підприємцю та юридичним особам, зазначеним у пунктах 1, 2 даного рішення: розробити документації із землеустрою щодо відведення земельних ділянок; погодити їх у відповідності до норм чинного законодавства, надати до Бахмутської міської ради для прийняття рішення з оформлення документів на право власності та користування земельними ділянками.
  4. Визначити, що фізичні особи, фізична особа-підприємець та юридичні особи, зазначені у даному рішенні, набувають право на використання земельними ділянками після одержання документів, які посвідчують право користування та право власності на них, та їх державної реєстрації.
  5. Організаційне виконання рішення покласти на Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради (Отюніна), заступника міського голови за розподілом обов’язків.
  6. Координаційне забезпечення виконання рішення покласти на постійні комісії Бахмутської міської ради: з питань комунальної власності, землі і приватизації (Сабаєв), з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), секретаря Бахмутської міської ради Кіщенко С.І.

Міський голова                                                                   О.О.РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення Бахмутської міської ради від 25.07.2018 №6/118-2288
Про надання дозволів на розробку документацій із землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності територіальної громади м. Бахмута
34.3 KB