Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 88 гостей.

ExportUA

Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 13.03.2019 №52

Переглядів: 870

Про затвердження Порядку ведення договірної та претензійно-позовної роботи в Бахмутській міській раді

Розглянувши службову записку від 12.02.2019 № 01-0817-06 начальника юридичного відділу Бахмутської міської ради Касперської А.П. щодо затвердження Порядку ведення договірної та претензійно-позовної роботи в Бахмутській міській раді, з метою вдосконалення організації ведення договірної та претензійно-позовної роботи в Бахмутській міській раді, посилення контролю за цією роботою, відповідно до Цивільного кодексу України від 16.01.2003 №435- IV, із внесеними до нього змінами, Господарського кодексу України від 16.01.2003 №436-IV із внесеними до нього змінами, Цивільного процесуального кодексу України в редакції від 03.10.2017 № 2147-VIII, із внесеними до нього змінами, Господарського процесуального кодексу України в редакції від 03.10.2017 № 2147-VIII, із внесеними до нього змінами, Кодексу адміністративного судочинства України в редакції від 03.10.2017 № 2147-VIII, із внесеними до нього змінами, рекомендацій Міністерства юстиції України від 15.01.96 № 2 «Про порядок ведення претензійної та позовної роботи на підприємстві, в установі, організації», керуючись ст.ст. 40, 52 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, виконком Бахмутської міської ради

В И Р І Ш И В :

  1. Затвердити Порядок ведення договірної та претензійно-позовної роботи в Бахмутській міській раді (додається).
  2. Загальному відділу Бахмутської міської ради (Іонцева) довести в установленому порядку це рішення до працівників апарату Бахмутської міської ради, керівників самостійних Управлінь, інших структурних підрозділів Бахмутської міської ради, підприємств, установ, організацій, що належать до комунальної власності територіальної громади м. Бахмут.
  3. Керівникам самостійних Управлінь, інших структурних підрозділів Бахмутської міської ради, підприємств, установ, організацій, що належать до комунальної власності територіальної громади м. Бахмут:
    1. У місячний термін з моменту прийняття цього рішення переглянути власні Порядки та Положення про ведення договірної та претензійно-позовної роботи.
    2. Посилити контроль за веденням договірної та претензійно-позовної роботи у своєму Управлінні, підприємстві, установі, організації.
  4. Вважати такими, що втратили чинність, рішення виконкому Артемівської міської ради:
  5.  Організаційне виконання рішення покласти на загальний відділ Бахмутської міської ради (Іонцева), юридичний відділ Бахмутської міської ради (Касперська).
  6. Контроль за виконанням рішення покласти на керуючого справами виконкому Бахмутської міської ради Недашковську Т.І., заступників міського голови Стрющенка О.В., Точену В.В., першого заступника міського голови Савченко Т.М..

Міський голова                                                          О.О. РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 13.03.2019 №52
Про затвердження Порядку ведення договірної та претензійно-позовної роботи в Бахмутській міській раді
84.92 KB