Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 84 гостя.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Рішення Бахмутської міської ради 6 скликання від 20.12.2019 №6/137-2792

Переглядів: 1330
сессия : 

Про затвердження Порядку відшкодування витрат за перевезення окремих категорій громадян Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади на приміських маршрутах автомобільним транспортом загального користування, за рахунок коштів бюджету Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади

Втратило чинність на підставі:

  • Рішення Бахмутської міської ради від 23.12.2020 №7/3-67
    Про затвердження Порядку проведення розрахунків компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян, мешканців Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади в міському електротранспорті та автомобільному транспорті на міських та приміських маршрутах загального користування, за рахунок коштів бюджету Бахмутської міської територіальної громади

Розглянувши доповідну від 21.11.2019 №01-6906-06 начальника Управління праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради Сподіної І.В. щодо затвердження Порядку відшкодування витрат за перевезення окремих категорій громадян Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади на приміських маршрутах автомобільним транспортом загального користування, за рахунок коштів бюджету Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади, з метою реалізації соціального захисту населення Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади, врегулювання механізму визначення розміру компенсаційних виплат, які підлягають відшкодуванню за рахунок бюджету Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади, а також гарантування компенсаційних витрат перевізникам, які здійснюють перевезення пільгової категорії населення, відповідно до пп.ґ п.3 ч.1 ст.91 Бюджетного Кодексу України від 08.07.2010 №2456-VI, із внесеними до нього змінами, рішення Бахмутської міської ради від 26.06.2019 №6/131-2614 «Про добровільне приєднання територіальних громад до територіальної громади міста Бахмут Донецької області», керуючись ст. 26 Закону України від 21.05.1997 №280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні», із внесеними до нього змінами, Бахмутська міська рада

В И Р І Ш И Л А :

  1. Затвердити  Порядок відшкодування витрат за перевезення окремих категорій громадян Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади на приміських маршрутах автомобільним транспортом загального користування, за рахунок коштів бюджету Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади (далі – Порядок) (додається).
  2. Управлінню праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради (Сподіна) забезпечити:
    1. Відшкодування видатків транспортним підприємствам, що надають послуги з пільгових перевезень на приміських маршрутах автомобільним транспортом загального користування, згідно зазначеного Порядку.
    2. Щокварталу виготовлення та видачу талонів для обліку безкоштовного (пільгового) проїзду автомобільним транспортом на приміських маршрутах громадянам, мешкаючим на території Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади, які зареєстровані в Єдиному державному автоматизованому реєстрі осіб, які мають право на пільги Управління праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради.
  3. Надати право Управлінню праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради при укладанні договорів про відшкодування компенсації за перевезення окремих категорій громадян, мешканців Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади на приміських маршрутах загального користування автомобільним транспортом, визначати суму договору в межах бюджетних призначень на відповідний рік.
  4. Фінансовому управлінню Бахмутської міської ради (Ткаченко)  здійснювати фінансування видатків Управління праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради у відповідності з цим рішенням в межах асигнувань, передбачених в кошторисах доходів та видатків на відповідний рік та цілі.
  5. Визначити, що дане рішення набирає чинності  з 01.01.2020.
  6. Організаційне виконання рішення покласти на Управління праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради (Сподіна), Фінансове управління  Бахмутської міської ради (Ткаченко), заступника міського голови Точену В.В., першого заступника міського голови Савченко Т.М.
  7. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії Бахмутської міської ради: з питань соціального захисту населення і охорони здоров`я (Красножон), з питань економічної і інвестиційної  політики,  бюджету  і  фінансів  (Нікітенко),  секретаря   Бахмутської міської ради Кіщенко С.І.

Міський голова                                                          О.О.РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення Бахмутської міської ради 6 скликання від 20.12.2019 №6/137-2792
Про затвердження Порядку відшкодування витрат за перевезення окремих категорій громадян Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади на приміських маршрутах автомобільним транспортом загального користування, за рахунок коштів бюджету Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади
40.67 KB