Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 124 гостя.

Школа мистецтв м.Артемівська

Рішення Бахмутської міської ради від 25.01.2017 №6/97-1774

Переглядів: 1320
сессия : 

Про надання дозволу КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ   «БАХМУТЕЛЕКТРОТРАНС» на списання майна (основних засобів) комунальної власності територіальної громади м. Бахмута.

Заслухавши інформацію від 27.12.2016 № 01-5896-06 начальника Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради Отюніної Н.С. щодо надання дозволу КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «БАХМУТЕЛЕКТРОТРАНС» на списання майна (основних засобів) комунальної власності територіальної громади м. Бахмута, враховуючи звіти про оцінку вартості ліквідації (утилізації) майна, що знаходиться на балансі КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «БАХМУТЕЛЕКТРОТРАНС» від 17.10.2016, виконані суб’єктом оціночної діяльності фізичною особою - підприємцем Малюкіним Юрієм Вікторовичем, висновок постійно діючої комісії щодо узгодження списання майна (основних засобів) комунальної власності територіальної громади м. Бахмута Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради, від 23.12.2016, відповідно до Порядку організації списання майна (основних засобів) комунальної власності територіальної громади м. Бахмута, затвердженого рішенням Артемівської  міської ради від 26.09.2012 №6/28-504 із внесеними до нього змінами, керуючись ст. ст. 26, 60 Закону України від 21.05.1997 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, Бахмутська міська рада

ВИРІШИЛА :

  1. Надати дозвіл КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «БАХМУТЕЛЕКТРОТРАНС» на списання майна (основних засобів) комунальної власності територіальної громади м. Бахмута, що закріплено за ним на праві господарського відання, згідно з переліком (додається).
  2. КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ  «БАХМУТЕЛЕКТРОТРАНС» (Капарунін) у місячний термін в установленому порядку:
    1. Підготувати акти списання майна (основних засобів) комунальної власності територіальної громади м. Бахмута, визначеного у додатку до цього рішення, та надати їх до Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради (Отюніна).
    2. Вжити заходи щодо  зняття  пасажирських тролейбусів, визначених у додатку до цього рішення, з обліку у державному підприємстві  «Київська державна регіональна технічна інспекція міського електротранспорту» та вантажного автопідйомнику у Центрі надання послуг, пов´язаних з використанням автотранспортних засобів з обслуговування м. Бахмута та Бахмутського району при УДАІ ГУМВС України в Донецькій області, у відповідності з діючим законодавством.
    3. Оприбуткувати вузли, деталі, матеріали, агрегати придатні й непридатні для подальшого використання від розукомплектування майна комунальної власності територіальної громади м. Бахмута, визначеного  у додатку до цього рішення, у відповідності із діючим законодавством, і надати до Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради (Отюніна) документи про їх оприбуткування.
    4. Після оприбуткування вузлів, деталей, матеріалів, агрегатів придатних й непридатних для подальшого використання від розукомплектування майна, у відповідності із діючим законодавством, надати звіт про списання майна (основних засобів) до Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради (Отюніна).
  3. Організаційне виконання рішення покласти на КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «БАХМУТЕЛЕКТРОТРАНС» (Капарунін), Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради (Отюніна), заступника міського голови Федорова Ф.К.
  4. Контроль за виконанням  рішення  покласти на постійні комісії Бахмутської міської ради: з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), з питань комунальної власності, землі і приватизації (Сабаєв), секретаря Бахмутської міської ради Кіщенко С.І.

Міський голова                                                                 О.О. РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення Бахмутської міської ради від 25.01.2017 №6/97-1774
Про надання дозволу КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «БАХМУТЕЛЕКТРОТРАНС» на списання майна (основних засобів) комунальної власності територіальної громади м. Бахмута.
23.81 KB