Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 65 гостей.

ExportUA

Рішення виконавчого комітету Артемівської міської ради від 14.09.2011 №390

Переглядів: 1076

Звіт про роботу відділу з управління комунальною власністю Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради

Розглянувши звіт про роботу відділу з управління комунальною власністю Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради станом на 01.08.2011, згідно з планом роботи виконавчих органів Артемівської міської ради на 3 квартал 2011 року, затвердженого рішенням виконкому Артемівської міської ради від 08.06.2011 №267, керуючись ст. ст. 29, 52, 60 Закону України від 21.05.97 №280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, виконком міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Звіт про роботу відділу з управління комунальною власністю Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради станом на 01.08.2011 прийняти до відома, роботу відділу визнати незадовільною.
  2. Балансоутримувачам об’єктів права комунальної власності територіальної громади м. Артемівська провести  інвентаризацію об’єктів, що знаходяться на балансі підприємств, з метою виявлення об’єктів, що не використовуються за призначенням; матеріали інвентаризації надати до Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради в строк до 01.01.2012.
  3. Управлінню муніципального розвитку Артемівської міської ради (Зінченко) по результатам інвентаризації об’єктів права комунальної власності територіальної громади м.Артемівська:
    1. Визначити об’єкти права комунальної власності територіальної громади м. Артемівська, що можуть бути приватизовані, відчужені, передані в оренду, та посилити роботу з цього питання.
    2. Спільно з відділом Держкомзему у м.Артемівську Донецької області (Худобець) та балансоутримувачами об’єктів права комунальної власності територіальної громади м.Артемівська проводити роботу щодо оформлення правовстановлюючих документів на земельні ділянки під об’єктами права комунальної власності територіальної громади м.Артемівська.
  4. Організаційне виконання рішення покласти на балансоутримувачів об’єктів права комунальної власності територіальної громади м.Артемівська, Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради (Зінченко).
  5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Гончарова С.В.

 Перший заступник міського голови               В.В.Сакали

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконкому від 14.09.2011 №390
Звіт про роботу відділу з управління комунальною власністю Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради
49.29 KB