Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 120 гостей.

ExportUA

Рішення Артемівської міської ради від 24.04.2013 № 6/38-685

Переглядів: 767
сессия : 

Про прийняття (безоплатно) до комунальної власності територіальної громади м.Артемівська майна, яке знаходиться  у комунальній власності територіальної  громади  м.Соледар

Заслухавши інформацію начальника Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради Зінченко Н.Л. «Про прийняття (безоплатно) до комунальної власності територіальної громади м.Артемівська майна, яке знаходиться у комунальній власності територіальної громади м.Соледар», розглянувши рішення Соледарської міської ради від 09.04.2013 №6/34-480 «Про безоплатну передачу майна комунальної власності територіальної громади м.Соледара в комунальну власність територіальної громади м.Артемівська», керуючись  ст.ст. 26,60 Закону України від 21.05.97  №280/97-ВР “Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами,  Законом України від 03.03.98 № 147/98-ВР “Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності” із внесеними до нього змінами, Положенням про порядок передачі об'єктів права державної власності, затвердженим Постановою Кабінету Міністрів України від 21.09.98 №1482,  із внесеними до нього змінами, Артемівська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Прийняти (безоплатно) до комунальної власності територіальної громади м.Артемівська майно, яке знаходиться у комунальній власності  територіальної громади м.Соледар, на загальну суму 80 812 грн 88 коп., (без ПДВ), згідно переліку (додається).
  2. Визначити балансоутримувачем майна, переданого до комунальної власності територіальної громади м.Артемівська згідно з цим рішенням, комунальне  підприємство «БАХМУТ-ВОДА».
  3. Затвердити склад комісії із приймання - передачі (безоплатно) до комунальної власності територіальної громади м. Артемівська майна, яке знаходиться у комунальній власності територіальної громади м.Соледар, з подальшою безоплатною передачею його на баланс комунального підприємства «БАХМУТ-ВОДА» (додається).
  4. Доручити комісії  (Гончаров) здійснити,  у відповідності з діючим законодавством, приймання-передачу (безоплатно) до комунальної власності територіальної громади м.Артемівська майна, яке знаходиться у комунальній власності територіальної громади м.Соледар, визначеного у додатку до цього рішення, та його подальшу безоплатну передачу на баланс комунального підприємства «БАХМУТ-ВОДА».
  5. Організаційне виконання рішення покласти на Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради (Зінченко), комунальне підприємство «БАХМУТ-ВОДА» (Трущін), заступника міського голови Гончарова С.В.
  6. Контроль за  виконанням  рішення  покласти на постійні комісії Артемівської міської ради: з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), з питань комунальної власності, землі і приватизації (Василюк), секретаря Артемівської міської ради Кіщенко С.І.                             

Міський голова                                       О.О. РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення від 24.04.2013 № 6/38-685
Про прийняття (безоплатно) до комунальної власності територіальної громади м.Артемівська майна...
19.62 KB