Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 170 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Правові знання - студентській молоді

Переглядів: 2495
10.12.2015 - 09:23

Напередодні Міжнародного дня права, 8 грудня 2015 року, в рамках Всеукраїнського тижня права, в центральній міській бібліотеці пройшов «День права».

В програмі «Дня» відбулася зустріч студентів Артемівського коледжу транспортної інфраструктури з оперуповноваженим Артемівського відділу поліції, старшим лейтенантом Віталієм Валерійовичем Микитою. В доступній формі він розповів студентам про їх права, про те, які покарання наступають після їх порушення, застеріг молодь від необачних діянь.

Студенти ознайомились з книжковою виставкою «Мої права – моє життя», на якій представлена добірка Міжнародних законодавчих документів про права людини та дитини. Діти з цікавістю розглядали раритетне видання «Русская правда», яка являється вітчизняним джерелом норм права Київської Русі.

У формі правового марафону пройшов турнір знавців права. Кращі знання з питань права показали студенти Степаненко Ярослав та Лендель Ілля. Переможці отримали від адміністрації закладу сувеніри, а учасники марафону – блокноти.

Завершився День права переглядом відеофільму «Профілактика правопорушень серед молоді». Завдяки насиченому пізнавальному заходу молодь збагатилась знаннями з прав людини. Керівник групи висловила вдячність бібліотеці за поширення правових знань серед молоді.

Напередодні Міжнародного дня права, 8 грудня 2015 року, в рамках Всеукраїнського тижня права, в центральній міській бібліотеці пройшов «День права».Напередодні Міжнародного дня права, 8 грудня 2015 року, в рамках Всеукраїнського тижня права, в центральній міській бібліотеці пройшов «День права».Напередодні Міжнародного дня права, 8 грудня 2015 року, в рамках Всеукраїнського тижня права, в центральній міській бібліотеці пройшов «День права».

Останні статті на сайті