Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 113 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Працівниками ГУ ДФС у Донецькій області вилучено тютюнових виробів на суму майже 2 млн. грн.

Переглядів: 3720
14.12.2015 - 09:21

Слідчо-оперативними підрозділами Головного управління ДФС у Донецькій області в рамках операцій «Акциз-2015» та «Рубіж» продовжено посилену боротьбу з нелегальним виробництвом та обігом підакцизних товарів. Дії співробітників направлені на постійний моніторинг ринку товарів даної групи та запобігання розповсюдження фальсифікату.

Так, при проведенні оперативних заходів співробітниками спецпідрозділу ДФС України «Фантом» спільно з оперативним управлінням податкової міліції Донецької області та оперативним підрозділом Донецького прикордонного загону Державної прикордонної служби України перекрито канал розповсюдження на території міста Маріуполь тютюнових виробів без марок акцизного податку встановленого зразку торгівельних марок Російської Федерації, Беларусі та інших країн: «ARMADA», «Наша марка», «Донской Табак», «CREDO», «Raquel», «LD», «Magna», «Business Class» та ін.

За результатами проведених обшуків торгівельних та складських приміщень в рамках кримінального провадження виявлено та вилучено понад 110 тис. пачок тютюнових виробів на суму майже 2 млн. гривень та готівкові кошти отримані від незаконної реалізації підакцизної продукції на загальну суму 774 тис. гривень, 23071 доларів США та 276150 рублів РФ.

На даний час проводиться досудове розслідування кримінального правопорушення.

Робота в даному напрямку триває.

Останні статті на сайті