Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 153 гостя.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Вихованці Соледарського Центру дітей та юнацтва – учасники конкурсу «Різдвяні візерунки»

Переглядів: 2275
18.12.2015 - 14:47

Вихованці Соледарського Центру дітей та юнацтва відгукнулися на оголошення Донецького обласного палацу дитячої та юнацької творчості про проведення виставки конкурсу «Різдвяні візерунки».

Вихованці гуртка «Початкове технічне моделювання» під керівництвом досвідченого педагога Михайла Моісєєва виготовили з дерева яйце, яке Діана Тараненко, вихованка гуртка «Декоративний розпис» (керівник гуртка Ганна Сухиненко) перетворила у справжній витвір мистецтва. Тож роботою залишися задоволені усі.

Керівник гуртка «Народна творчість» Катерина Пахомова запропонувала своїй вихованці Маргариті Доїзжак виготовити колядників. Дівчинка з відповідальністю підійшла до справи, виготовивши у техніці ляльки-мотанки двійко діточок із зіркою.

Сподіваймося, що роботи наших вихованців будуть гідно оцінені організаторами виставки.

Вихованці Соледарського Центру дітей та юнацтва відгукнулися на оголошення Донецького обласного палацу дитячої та юнацької творчості про проведення виставки конкурсу «Різдвяні візерунки».Вихованці Соледарського Центру дітей та юнацтва відгукнулися на оголошення Донецького обласного палацу дитячої та юнацької творчості про проведення виставки конкурсу «Різдвяні візерунки».