Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 129 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Відкриваємо світ з англійською

Переглядів: 2769
29.02.2016 - 14:35

Згідно з міським планом заходів відділу освіти Артемівської міської ради, на виконання Указу Президента України «Про оголошення 2016 року Роком англійської мови в Україні» з 22.02. по 26.02.2016р. в Артемівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №18 проводився Тиждень англійської мови, протягом якого було проведено різноманітні класні та загальношкільні заходи.

Яскравим відкриттям тижня став літературно-музичний захід «We Discover the World with English». На одній сцені учні 5-9 класів декламували вірші та співали англійською мовою. Одинадцятикласники прийняли участь у конкурсі есе англійською мовою «The Prospects that the Knowledge of English Opens for Me». Четверокласники змагались у конкурсі на краще декламування англійською. Учні 6 класів подарували зустріч з казковими героями учням 2 класів, запросивши їх на драматизацію «The House in the Wood». А третьокласники поринули у багатокольоровий світ природи на тематичному позакласному заході «The Seasons».

Завершився Тиждень яскравою виставкою плакатів та ілюстрацій «English in Our Life», яка була наповнена побажаннями один одному подальших успіхів в оволодінні іноземними мовами як засобом полікультурного спілкування.

З 22.02. по 26.02.2016р. в Артемівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №18 проводився Тиждень англійської мови, протягом якого було проведено різноманітні класні та загальношкільні заходи.З 22.02. по 26.02.2016р. в Артемівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №18 проводився Тиждень англійської мови, протягом якого було проведено різноманітні класні та загальношкільні заходи.З 22.02. по 26.02.2016р. в Артемівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №18 проводився Тиждень англійської мови, протягом якого було проведено різноманітні класні та загальношкільні заходи.

Останні статті на сайті