Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 104 гостя.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Вихованці Артемівського міського Центру дітей та юнацтва готуються до великодніх свят

Переглядів: 2756
11.04.2016 - 06:23

У розпал весняних канікул, у міському Центрі дітей та юнацтва, пройшов майстер-клас «Острови творчих ідей» для дітей міста.

У гості до МЦДЮ завітало близько 80 учнів загальноосвітніх шкіл №№2, 5, 10, 11, 12. Діти з радістю прийняли запрошення відвідати майстер-класи, адже майже усі з них полюбляють робити щось своїми руками. І саме тут їм випала така можливість, дізнатися чогось новенького і піти додому не з пустими руками, а з власноруч зробленими сувенірами.

На одному з островків, юні творці познайомилися з новою для них технікою – айріс фолдінг, в якої вони з керівником гуртка декоративно-прикладної творчості Оленою Коваленко виготовляли святкові писанки. З Ганною Середою, керівником гуртка «Сувенір», дітвора молодшого шкільного віку прикрашали яйця крупами та папером, а діти більш старші, вчилися шити сувенірні писанки із фетру. Своїм вмінням поділився з учнями керівник студії образотворчого мистецтва Олександр Поліханенко. Він показав дітям незвичайну техніку малювання з використанням свічок. І на четвертому творчому острівку з Оленою Давидовою, керівником гуртка декоративно-прикладної творчості, школярі мали змогу зробити святкові великодневі коробочки у вигляді кроликів, які призначені для того, щоб класти туди писанки.

Працюючи, діти запалилися натхненням та залюбки виконували свої поробки і мріяли про те, що подарують їх своїм близьким на світле свято Великдень.

У розпал весняних канікул, у міському Центрі дітей та юнацтва, пройшов майстер-клас «Острови творчих ідей» для дітей міста. У гості до МЦДЮ завітало близько 80 учнів загальноосвітніх шкіл №№2, 5, 10, 11, 12.У розпал весняних канікул, у міському Центрі дітей та юнацтва, пройшов майстер-клас «Острови творчих ідей» для дітей міста. У гості до МЦДЮ завітало близько 80 учнів загальноосвітніх шкіл №№2, 5, 10, 11, 12.У розпал весняних канікул, у міському Центрі дітей та юнацтва, пройшов майстер-клас «Острови творчих ідей» для дітей міста. У гості до МЦДЮ завітало близько 80 учнів загальноосвітніх шкіл №№2, 5, 10, 11, 12.У розпал весняних канікул, у міському Центрі дітей та юнацтва, пройшов майстер-клас «Острови творчих ідей» для дітей міста. У гості до МЦДЮ завітало близько 80 учнів загальноосвітніх шкіл №№2, 5, 10, 11, 12.