Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 299 гостей.

Урядовий портал

Ми віримо у силу Доброти

Переглядів: 2295
19.04.2016 - 15:16

Відділ освіти Артемівської міської ради підтримав Всеукраїнську благодійну акцію «Серце до серця» та долучився до збору коштів для придбання медичного обладнання в реанімаційні відділення обласних дитячих лікарень.

Активними учасниками стали учні, батьки та педагоги шкіл міста, в тому числі Часовоярської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №15. Організатори шкільної акції – активісти дитячого творчого об'єднання «Наш дім» разом з Ангелом Добра пройшли класами школи, зібрали кошти у скриньку Доброчинності. Вони не забули подякувати дітям та їх батькам за віру в силу доброти та розуміння.

Організатори шкільної акції «Серце до серця» Часовоярської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №15 – активісти дитячого творчого об'єднання «Наш дім» разом з Ангелом Добра пройшли класами школи, зібрали кошти у скриньку Доброчинності. Організатори шкільної акції «Серце до серця» Часовоярської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №15 – активісти дитячого творчого об'єднання «Наш дім» разом з Ангелом Добра пройшли класами школи, зібрали кошти у скриньку Доброчинності. Організатори шкільної акції «Серце до серця» Часовоярської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №15 – активісти дитячого творчого об'єднання «Наш дім» разом з Ангелом Добра пройшли класами школи, зібрали кошти у скриньку Доброчинності.