Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 106 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Співробітники Артемівського МРВ КВІ УДПтС в Донецькій області прийняли участь у засіданні круглого столу «Неповнолітні діти – наше майбутнє»

Переглядів: 2116
04.05.2016 - 11:32

Співробітники Артемівського міськрайонного відділу кримінально-виконавчої інспекції УДПтС України в Донецькій області відвідали засідання круглого столу на тему «Неповнолітні діти – наше майбутнє», яке проводилось на базі Бахмутського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Крім представників Артемівського МРВ КВІ, на засіданні були присутні також представники ЦСССДМ, Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради, Бахмутського відділу поліції, навчальних закладів міста.

Метою проведення даного заходу було обговорення нагальних проблем дітей та батьків у сім’ї та соціумі, та визначення посильних заходів сумісної роботи служб, спрямованих на вирішення даних проблем. Безпосередню увагу було приділено проблемам дітей, які перебувають у конфлікті із законом та на даний час перебувають на обліку у Артемівській кримінально-виконавчій інспекції.

Заступник начальника Артемівського МРВ КВІ УДПтС України в Донецькій області капітан внутрішньої служби Б.М. Водважко довів до присутніх особливості нагляду та соціально-виховної роботи з неповнолітніми засудженими до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, відповідно до Закону України «Про пробацію» від 05.02.2015 р. № 160-VIII.

Фахівець з питань соціальної роботи із суб’єктами пробації Курскова Т.М. у своїй доповіді зазначила: «Основними заходами соціально-психологічної роботи є оцінка, планування та контроль за поведінкою неповнолітньої особи, яка перебуває на обліку в інспекції. Оцінка ризиків та потреб неповнолітньої дитини передбачає збір повної інформації про дитину, виявлення всебічних даних про середовище, в якому проживає дитина; аналіз факторів, які можуть позитивно або негативно вплинути на майбутню поведінку дитини. Важливим компонентом цієї роботи є контроль за ефективністю вказаних заходів, що передбачає систематичний супровід дитини».

Всі учасники засідання могли висловити свої міркування щодо вдосконалення співправці служб з питань організації роботи з неповнолітніми дітьми.

З метою покращення  результатів превентивної діяльності служб міста наступне засідання круглого столу вирішено провести із залученням представників відділ освіти Бахмутської міської ради.

Співробітники Артемівського міськрайонного відділу кримінально-виконавчої інспекції УДПтС України в Донецькій області відвідали засідання круглого столу на тему «Неповнолітні діти – наше майбутнє»

Останні статті на сайті