Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 113 гостей.

Донецька обласна рада

Свято «Прощавай, Букварику!» у школі №10 м. Бахмута

Переглядів: 3704
12.05.2016 - 13:24

Ось і настав довгоочікуваний день, коли першокласники школи №10 м. Бахмута з радістю в очах готувалися до прощання з першою книгою в житті кожної дитини – Букварем.

Здається, тільки вчора дітки прийшли до школи на свято «Першого дзвоника», а вже закінчують перший клас! Та за цей маленький проміжок часу вони встигли вивчити букви, навчилися складати їх в слова, стали самі читати казочки, які слухали від батьків на ніч.

Не обійшлося свято без сюрпризів: на свято завітали казкові герої Незнайко, Ягуся, Баба Яга які показали навіщо потрібно вчитися. Були проведені ігри «Склади слово», «Шляпа». Діти розповідали вірші та співали пісні, частушки. Учні 10 класу познайомили першокласників з тими предметами, які вони вивчатимуть надалі – Читанкою, Рідною мовою, Математикою. Кожен учень 1 класу отримав солодкі гостинці та дипломи про закінчення і вивчення Букваря.

Прощання – завжди трішки сумна подія, але водночас і радісна, адже перша книга – «Буквар» - дала початок, відкрила дорогу до країни знань!

Свято «Прощавай, Букварику!» у школі №10 м. БахмутаСвято «Прощавай, Букварику!» у школі №10 м. БахмутаСвято «Прощавай, Букварику!» у школі №10 м. Бахмута