Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 75 гостей.

Презедент України

В Артемівській установі виконання покарань управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області (№6) відзначали свято Першого дзвоника

Переглядів: 2551
01.09.2016 - 10:43

1 вересня 2016 року для всіх учнів, які навчаються в Бахмутській вечірній (змінній) школі ІІ-ІІІ ступенів №1, що працює при Артемівській установі виконання покарань управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області (№6) пролунав навчальний перший дзвоник.

На початок навчального року в школу було зараховано: 10 учнів, з них по класах:       10 клас – 3 особи, 11 клас - 7 осіб. Педагогічний колектив складається з 7 чоловіків, шість з яких - жінки. На базі закладу виділені два окремих приміщення, в яких створені класи на 20 учнів для проведення занять, згідно затвердженого розкладу уроків. Педагогами вечірньої загальноосвітньої школи, для ув'язнених, створений предметний гурток творчо-розвивального характеру «Українознавство».

Разом із адміністрацією установи з цим святом учнів прийшли привітати директор школи Тамара Лебеденко та Ірина Ярош - провідний спеціаліст відділу соціальної роботи Бахмутського міського центру соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді. Ірина Ярош привітала усіх зі святом і побажала успіхів в навчанні, кар’єрі та особистому житті. Досягати самих неймовірних висот в усьому, за що ви тільки візьметесь, а для більшого натхнення подарувала набори канцелярії з патріотичними символами. Класними керівниками була продемонстрована слайд презентація на головну тему першого уроку «Від проголошення Незалежності до нової України». Запрошені гості взяли активну участь в урочистій частині свята та проведенні Першого уроку.

В Артемівській установі виконання покарань управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області (№6) відзначали свято Першого дзвоникаВ Артемівській установі виконання покарань управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області (№6) відзначали свято Першого дзвоникаВ Артемівській установі виконання покарань управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області (№6) відзначали свято Першого дзвоника