Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 103 гостя.

Школа мистецтв м.Артемівська

До 150 річчя М. Грушевського

Переглядів: 1970
30.09.2016 - 08:17

З метою формування національної свідомості і піднесення значення української історії у вихованні підростаючого покоління, 29 вересня 2016 року в центральній міській бібліотеці була проведена година історичного портрету «М.Грушевський: історик, політик, громадський діяч».

До відзначення цієї дати долучилися учні професійних ліцеїв № 53, № 111 (м.Соледар) та фахівці Бахмутського міськрайонного відділу кримінально-виконавчої інспекції управління державної пенітенціарної служби України в Донецькій області. Був переглянутий фрагмент фільму «Обличчя української історії», що ознайомив з біографією та політичним шляхом видатного українця. Книжкова виставка з фондів бібліотеки була яскравим доповненням  до образу визначного політика та історика.

29 вересня 2016 року в центральній міській бібліотеці була проведена година історичного портрету «М.Грушевський: історик, політик, громадський діяч». 29 вересня 2016 року в центральній міській бібліотеці була проведена година історичного портрету «М.Грушевський: історик, політик, громадський діяч». 29 вересня 2016 року в центральній міській бібліотеці була проведена година історичного портрету «М.Грушевський: історик, політик, громадський діяч».