Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 132 гостя.

Презедент України

Козацькі забави у дошкільному закладі №42 «Чайка»

Переглядів: 2532
18.10.2016 - 07:30

День Українського козацтва, День захисника України відзначаються щорічно 14 жовтня в день святої Покрови Пречистої Богородиці. Напередодні цього свята у дитячому садку №42 «Чайка», пройшли спортивні змагання «Козацькі забави».

На святі діти поринули у світ козацького побуту: хлопці-козаки, поділившись на дві команди «Соколи» та «Орли», змагалися між собою у силі і спритності, згадували традиції козацтва. Не обійшлося  без веселих жартів та конкурсів: «Як козаки на конях скакали», «Як козаки взувались», «Як козаки через річку переправлялись», «Як дівчатка козакам вареники переносили». Хлопці мірялися силами завзято та вперто. Під час свята вихованці виконували козацькі пісні, розповідали вірші. Захід пройшов в атмосфері дружби, взаємодопомоги. Наприкінці учасники отримали нагороди – медалі, солодкі ласощі.

Такі яскраві, цікаві заходи якнайкраще ознайомлюють дітей з українською культурою і традиціями, прищеплюють любов та повагу до історичного минулого нашої країни, виховують почуття гідності, якості справжнього громадянина. Ми переконались, що з нашими козачатами, дійсно, козацькому роду ніколи не буде переводу!

Козацькі забави у дошкільному закладі №42 «Чайка»Козацькі забави у дошкільному закладі №42 «Чайка»Козацькі забави у дошкільному закладі №42 «Чайка»