Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 124 гостя.

Донецька обласна рада

Екскурсія учнів Бахмутської школи №2 до міської пожежної частини

Переглядів: 2119
21.10.2016 - 07:46

Під час осінніх канікул та у межах місячника протипожежної безпеки, оголошеного Управлінням освіти Бахмутської міської ради, учні Бахмутської школи №2 відвідали міську державну пожежно-рятувальну частину.

Рятувальник Олександр провів цікаву пізнавальну екскурсію. Особливо школярам сподобалася нова пожежна машина: діти мали змогу побачити її надсучасне обладнання, детально роздивитися і навіть приміряти спецодяг та посидіти на машині. Також учням продемонстрували пожежно-технічне обладнання кожного автомобіля і пояснили, як його використовують пожежники під час аварійно-рятувальних робіт. Діти також залюбки фотографувались у товаристві рятувальника в яскравому хімічному захисному костюмі.

Сподіваємося, що після екскурсії учні в майбутньому поповнять ряди мужніх рятувальників.

Під час осінніх канікул та у межах місячника протипожежної безпеки, оголошеного Управлінням освіти Бахмутської міської ради, учні Бахмутської школи №2 відвідали міську державну пожежно-рятувальну частину.Під час осінніх канікул та у межах місячника протипожежної безпеки, оголошеного Управлінням освіти Бахмутської міської ради, учні Бахмутської школи №2 відвідали міську державну пожежно-рятувальну частину.Під час осінніх канікул та у межах місячника протипожежної безпеки, оголошеного Управлінням освіти Бахмутської міської ради, учні Бахмутської школи №2 відвідали міську державну пожежно-рятувальну частину.Під час осінніх канікул та у межах місячника протипожежної безпеки, оголошеного Управлінням освіти Бахмутської міської ради, учні Бахмутської школи №2 відвідали міську державну пожежно-рятувальну частину.