Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 83 гостя.

ExportUA

Конкурс «Юні дарування» у м. Бахмуті

Переглядів: 3574
31.10.2016 - 14:36

Управлінням освіти Бахмутської міської ради та Бахмутським міським Центром дітей та юнацтва проведено конкурс «Юні дарування».

Загальноосвітні та позашкільні навчальні заклади Бахмута, Часів-Яру та Соледара представили на конкурс понад 120 учасників. Конкурс проводився у номінаціях: «Естрадний спів», «Образотворче мистецтво», «Декоративно-прикладне мистецтво».

Учасники продемонстрували талант у декоративно-ужитковому та образотворчому мистецтві. Цікавий репертуар, артистизм, дзвінкі та ніжні голоси юних виконавців створили приємну атмосферу дитячої творчості.

Журі відзначило високий рівень майстерності конкурсантів, особливо, учнів 11-13 років (середня вікова категорія). Голова журі Людмила Анісімова, спеціаліст Управління освіти Бахмутської міської ради, наголосила, що Бахмут має багато талановитих дітей, висловила подяку керівникам і педагогам, які доклали чимало зусиль, готуючи дітей до конкурсу.

Усі переможці та лауреати конкурсу були нагороджені дипломами Управління освіти Бахмутської міської ради.

Управлінням освіти Бахмутської міської ради та Бахмутським міським Центром дітей та юнацтва проведено конкурс «Юні дарування».Управлінням освіти Бахмутської міської ради та Бахмутським міським Центром дітей та юнацтва проведено конкурс «Юні дарування».Управлінням освіти Бахмутської міської ради та Бахмутським міським Центром дітей та юнацтва проведено конкурс «Юні дарування».Управлінням освіти Бахмутської міської ради та Бахмутським міським Центром дітей та юнацтва проведено конкурс «Юні дарування».Управлінням освіти Бахмутської міської ради та Бахмутським міським Центром дітей та юнацтва проведено конкурс «Юні дарування».Управлінням освіти Бахмутської міської ради та Бахмутським міським Центром дітей та юнацтва проведено конкурс «Юні дарування».

Останні статті на сайті