Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 118 гостей.

Презедент України

Свято краси «Міс Осінь – 2016» у Бахмутській школі №5

Переглядів: 4138
07.11.2016 - 14:20

Осінь – кольорова пора року. Це відчувається і у школі, будні якої також розфарбовані цікавими та веселими шкільними святами. У школі відбулося традиційне свято краси, інтелекту та талантів «Міс Осінь - 2016» серед учениць 3-4 класів.

Дівчата разом із батьками ґрунтовно підготувалися до участі у конкурсі, який складався із 5 етапів: «Дефіле учасниць», «Здрастуйте, це я!», «Моя творчість», «Інтелектуальний» та «Осінній букет». Дівчата вражали своєю красою та талантами, серед яких – гра на віолончелі, скрипці, спів, танці, а також кулінарія. Традиційно красунь супроводжували кавалери, а в актовій залі зібралася неабияка група підтримки, до якої входили однокласники, вчителі та батьки учениць.

За підсумками заходу, кожна з учасниць отримала титули, грамоти та призи від організаторів конкурсу, а емоції, отримані від участі, назавжди залишаться добрими спогадами про шкільне життя.

 

Свято краси «Міс Осінь – 2016» у Бахмутській школі №5Свято краси «Міс Осінь – 2016» у Бахмутській школі №5Свято краси «Міс Осінь – 2016» у Бахмутській школі №5Свято краси «Міс Осінь – 2016» у Бахмутській школі №5

Останні статті на сайті