Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 111 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Ефективність впровадження проекту «Вчимося жити разом»

Переглядів: 2388
17.11.2016 - 14:53

З метою обговорення ефективності впровадження міжнародного проекту «Вчимося жити разом», визначення відповідності актуальним освітнім та соціально-психологічним проблемам дітей, обміну експертною думкою щодо досягнень, проблем та перспектив подальшої роботи у м. Краматорську відбулася дводенна зустріч з міжнародними експертами паном Крісом Талботом та паном Майком Весселем у межах семінару «Освіта з метою набуття життєвих навичок та психосоціальна підтримка».

У зустрічі брали участь методист міського методичного кабінету Ірина Оніщенко та учителі початкових класів ЗОШ №4 Ірина Рублевська, ЗОШ №13 Наталя Ячмінь.
Під час роботи Ірина Оніщенко представила діяльність методичної служби щодо методичного супроводу педагогів-тренерів, які беруть участь у проекті «Вчимося жити разом».
На пленарних секціях було розглянуто досвід роботи з викладання курсу, обговорені виклики та потреби з життєво важливих умінь та навичок учнів шкіл.
Представники Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) отримали зворотній зв'язок від учасників проекту.

Ефективність впровадження проекту «Вчимося жити разом»Ефективність впровадження проекту «Вчимося жити разом»Ефективність впровадження проекту «Вчимося жити разом»Ефективність впровадження проекту «Вчимося жити разом»

Останні статті на сайті