Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 97 гостей.

Презедент України

В Управлінні освіти Бахмутської міської ради підвели підсумки роботи за 2016 рік

Переглядів: 3512
29.12.2016 - 07:18

Відповідно до плану роботи відбулась підсумкова нарада директорів шкіл та позашкільних навчальних закладів під головуванням начальника Управління освіти Марини Рубцової.

До присутніх спеціаліст Управління освіти Людмила Анісімова довела підсумки вивчення рівня управлінської діяльності керівників навчальних закладів щодо виконання Концепції національно-патріотичного виховання. Метою перевірки зазначеного питання було визначення сформованості цілісної системи національно-патріотичного виховання, що реалізується через управлінську діяльність адміністрації навчальних закладів, класних керівників, творчі проекти, конкурси, загальношкільні заходи, зустрічі з відомими людьми тощо. Наголошено на необхідності постійного контролю з боку адміністрації з означеного питання; забезпечення участі навчальних закладів у проектній діяльності та співпраці з громадськими організаціями патріотичного спрямування; поновлення та поповнення експонатами та матеріалами музеїв, історичних та музейних кімнат із залученням учнів до активного вивчення постатей, які брали участь у бойових діях за єдність України.

Про організацію роботи з охорони праці та безпеки життєдіяльності в закладах освіти за підсумками 2016 року доповів головний спеціаліст – начальник служби охорони праці та безпеки життєдіяльності В’ячеслав Помінов. До відома керівників надано порівняльний аналіз випадків травматизму дорослих та дітей – учасників навчально-виховного процесу. Акцентовано увагу на те, що створюючи систему контролю в закладах, розробляючи методи попередження травматизму учасників навчально-виховного процесу, проводячи санітарно-просвітницьку роботу серед учнів, вихованців та їх батьків, виробляючи навички безпеки у школярів можна знизити тенденцію дитячого травматизму. Надано рекомендації на наступний рік щодо організації роботи з охорони праці та безпеки життєдіяльності, контролю за виконанням запланованої роботи в закладах освіти.

У порядку денному також розглянули питання про стан дотримання державних вимог до змісту діяльності, форм та методів міської та шкільних психолого-медико-педагогічних консультацій. Завідувачем міської ПМПК Світланою Жизневською проаналізовано роботу шкільних ПМПК, вказано на основні недоліки та шляхи їх виправлення. Її виступ доповнила завідувач Центру практичної психології та соціальної роботи Вікторія Головко, акцентувавши увагу на головних завданнях міської ПМПК на 2017 рік з урахуванням виявлених зауважень в роботі. Також з метою презентації роботи ПМПК та надання допомоги всім суб’єктам освітнього середовища засобами он-лайн мережі рекомендовано створити власний веб-сайт зазначеного органу.

Присутні були ознайомлені з результатами здійснення державної атестаційної експертизи рівня освітньої діяльності Бахмутської ЗОШ №24 з поглибленим вивчення окремих предметів та курсів, яка визнана атестованою на найближчі 10 років, результатами виїзного дня в Бахмутську ЗОШ №9 щодо якості роботи та рівня надання освітніх послуг. Директор Соледарського Центру дітей та юнацтва Людмила Погорелова надала звіт по усуненню недоліків та виконанню рекомендацій за підсумками виїзного дня, який проведено на початку 2016 року.

За результатами роботи наради з кожного питання прийняті відповідні рішення, які взяті на контроль для забезпечення їх виконання.

 

В Управлінні освіти Бахмутської міської ради підвели підсумки роботи за 2016 рікВ Управлінні освіти Бахмутської міської ради підвели підсумки роботи за 2016 рікВ Управлінні освіти Бахмутської міської ради підвели підсумки роботи за 2016 рікВ Управлінні освіти Бахмутської міської ради підвели підсумки роботи за 2016 рік

Останні статті на сайті