Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 94 гостя.

Школа мистецтв м.Артемівська

Новорічна тематична рок-вечірка для підлітків

Переглядів: 3005
06.01.2017 - 06:54

Новорічна атмосфера не поспішає нас покидати, так 4 січня о 14 годині в Бахмутському міському народному Домі відбулася молодіжна рок-вечірка «Heavy new year!».

На першому поверсі всіх зустрічала драйвова музика, на другому – цікавий аквагрим. Запальна  Heavy metal  дискотека, крутий Дід Мороз-байкер, веселі конкурси все було витримано в тематиці вечора.  Ведуча на початку свята запропонувала всім користуватися тільки придуманими ніками, на кшталт спілкування в соціальних мережах. Увесь вечір хлопці та дівчата заробляли символічні «лайки» за підсумками яких наприкінці вечора було обрано Короля та Королеву. Дискотека перемежовувалась  концертними номерами від  циркового колективу «Сузір’я» та цікавими історіями про рок-музикантів, також рок-вікторина та танцювальний рок-н-рол марафон,  в фінали виконали своєрідний гімн року пісню Qween «We Will Rock you». За традицією новорічна тусовка закінчилася урочистим врученням подарунків від Діда Мороза.

Новорічна тематична рок-вечірка для підлітківНоворічна тематична рок-вечірка для підлітківНоворічна тематична рок-вечірка для підлітків

Останні статті на сайті