Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 84 гостя.

ExportUA

У Бахмутській школі №5 розпочато місячник морально-етичного та естетичного виховання учнів

Переглядів: 2840
16.01.2017 - 11:46

Протягом січня в школах міста триває місячник морально-етичного та естетичного виховання школярів, оголошений Управлінням освіти Бахмутської міської ради. У школі №5 також розпочато цикл заходів під назвою «У світі доброти та злагоди».

Школярі взяли участь у виставці малюнків «Роби добро» та оформили інформаційний стенд «Будьмо толерантними». У класних колективах відбулися виховні години «Зерна доброти» (1-4 класи), «Краса душі людської» (5-9 класи), «Цінності особистості» (10-11 класи). Протягом заходів діти дискутували на теми таких людських якостей, як доброзичливість, готовність допомагати, вихованість, взаєморозуміння та толерантність.
Крім цього, у шкільній бібліотеці розпочато цикл бібліотечних уроків для учнів початкової школи «Подорож країною добра». Також діти мають змогу познайомитися з виставкою літератури «Казка вчить як на світі жить» та навчитися народної моралі з казок.

У Бахмутській школі №5 розпочато місячник морально-етичного та естетичного виховання учнівУ Бахмутській школі №5 розпочато місячник морально-етичного та естетичного виховання учнівУ Бахмутській школі №5 розпочато місячник морально-етичного та естетичного виховання учнів

Останні статті на сайті