Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 102 гостя.

Верховна рада України

Проект «Демократична школа» в дії

Переглядів: 2325
22.03.2017 - 06:45

У Бахмутській школі №24 відбувся перший візит тренерів Всеукраїнського проекту «Демократична школа».

Тренери ознайомили шкільний колектив, батьків і представників громади з програмою, її метою, завданнями, поняттями, напрямками та етапами розвитку. Учасники зустрічі ознайомились з трьома вимірами демократичної школи, поглибили знання про принципи ОДГ/ОПЛ (освіта демократичного громадянства, освіта з прав людини), та їх впровадження. Наступного дня фокус-група з 12 осіб у складі представників учнівського, батьківського та вчительського колективів та тренерів провели діагностику ситуації в школі за допомогою «Інструменту розвитку школи».

За підсумками зустрічей у школі буде розроблено план дій на 2017-2018 н. р., що допоможе втілити демократичні засади в шкільному житті.

У Бахмутській школі №24 відбувся перший візит тренерів Всеукраїнського проекту «Демократична школа».У Бахмутській школі №24 відбувся перший візит тренерів Всеукраїнського проекту «Демократична школа».У Бахмутській школі №24 відбувся перший візит тренерів Всеукраїнського проекту «Демократична школа».У Бахмутській школі №24 відбувся перший візит тренерів Всеукраїнського проекту «Демократична школа».