Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 101 гість.

«Академія цікавих мистецтв»

Переглядів: 2393
26.04.2017 - 14:18

Епоха Бароко – одна з найбільш цікавих епох в історії світової культури. Цікава вона своїм драматизмом, інтенсивністю, динамікою, контрастністю і, в той же час, гармонією, цілісністю, єдністю.

Мабуть саме тому «Академія цікавих мистецтв», яка була підготовлена і проведена 25 квітня 2017 року учнями та викладачами художнього відділення і відділу музично-теоретичних дисциплін Школи мистецтв міста Бахмут, була присвячена історії часів Бароко.

Віртуальна мандрівка переносила відвідувачів «Академії» та її ведучу Рафаелу Леонардівну (викл. Коваленко В.Є.) у кінець XVI – початок XVII століття, у різні місця Європи, розкриваючи досягнення і геніальні відкриття в різних галузях науки, музики, мистецтва, а також цікаві факти та таємниці життя і творчості видатних особистостей епохи Бароко.

Людовік XIV (викл. Хмарний О.І.) і Йоган Себастьян Бах (викл. Баєв Я.Є.), дефіле костюмів і танці часів епохи Бароко, звучання творів А. Вівальді і Баха у тембрах клавесину та органу у виконанні Г. Сироватської, К. Білик, духовної музики (камерний хор «Елегія») надали заходу неперевершений колорит барочної епохи.

Цікавий відеоряд і творчі роботи учнів художнього відділення допомогли більш яскравішому сприйняттю представленого матеріалу.

Театралізований лекторій подарував всім присутнім не тільки частку знань у галузі музики та мистецтва, а ще й неперевершену зустріч з прекрасним та позитивні емоції.

25 квітня 2017 року учнями та викладачами художнього відділення і відділу музично-теоретичних дисциплін Школи мистецтв міста Бахмут, була присвячена історії часів Бароко.25 квітня 2017 року учнями та викладачами художнього відділення і відділу музично-теоретичних дисциплін Школи мистецтв міста Бахмут, була присвячена історії часів Бароко.25 квітня 2017 року учнями та викладачами художнього відділення і відділу музично-теоретичних дисциплін Школи мистецтв міста Бахмут, була присвячена історії часів Бароко.25 квітня 2017 року учнями та викладачами художнього відділення і відділу музично-теоретичних дисциплін Школи мистецтв міста Бахмут, була присвячена історії часів Бароко.25 квітня 2017 року учнями та викладачами художнього відділення і відділу музично-теоретичних дисциплін Школи мистецтв міста Бахмут, була присвячена історії часів Бароко.25 квітня 2017 року учнями та викладачами художнього відділення і відділу музично-теоретичних дисциплін Школи мистецтв міста Бахмут, була присвячена історії часів Бароко.25 квітня 2017 року учнями та викладачами художнього відділення і відділу музично-теоретичних дисциплін Школи мистецтв міста Бахмут, була присвячена історії часів Бароко.25 квітня 2017 року учнями та викладачами художнього відділення і відділу музично-теоретичних дисциплін Школи мистецтв міста Бахмут, була присвячена історії часів Бароко.

Останні статті на сайті