Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 168 гостей.

Заходи до Дня пам’яті та примирення і Дня Перемоги в Бахмутській школі №5

Переглядів: 6053
11.05.2017 - 12:58

«Їх подвиги в пам’яті вічні…» - під таким гаслом минув тиждень школярів Бахмутської школи №5.

З метою виховання в учнів поваги до ветеранів, почуття патріотизму та гордості за свою Батьківщину в рамках місячника військово-патріотичного виховання, що триває в навчальних закладах міста, в школі було організовано низку заходів, присвячених Дню пам’яті та примирення і Дню Перемоги.

Відбувся меморіальний урочистий захід для учнів 10-11 класів «Герої України, уклін Вам до землі…», протягом якого учні згадали події 1939-1945 років та віддали шану загиблим солдатам хвилиною мовчання. Учні 9-х класів відвідали мітинг, що відбувся на могилі невідомого солдата та поклали квіти до місця захоронення безвинно загиблих громадян міста в роки Другої Світової війни.

Учні школи взяли активну участь у загальношкільній акції «Добрий ранок, ветеране!», протягом якої виготовили вітальні листівки для ветеранів та дітей війни й особисто привітали їх. Крім цього, в школі відбувся пам’ятний забіг «Пам’ятаємо, перемагаємо!», в якому взяли участь учні 7-х класів. А команда школи посіла ІІІ місце у міських змаганнях зі стрітболу з нагоди Дня Перемоги.

Заходи до Дня пам’яті та примирення і Дня Перемоги в Бахмутській школі №5Заходи до Дня пам’яті та примирення і Дня Перемоги в Бахмутській школі №5Заходи до Дня пам’яті та примирення і Дня Перемоги в Бахмутській школі №5Заходи до Дня пам’яті та примирення і Дня Перемоги в Бахмутській школі №5Заходи до Дня пам’яті та примирення і Дня Перемоги в Бахмутській школі №5

Останні статті на сайті