Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 98 гостей.

Донецька обласна рада

Свято останнього дзвоника в Бахмутській школі №5

Переглядів: 2668
30.05.2017 - 12:00

Ось і настало довгоочікуване свято, якого немає в жодному календарі, але чекає на нього не тільки кожен учень, але й їх батьки. Літо – пора канікул, веселощів та радості. І починається воно, як завжди, з веселого, жвавого та цікавого Свята останнього дзвоника. Цього року в Бахмутській школі №5 він продзвенів для 45 випускників 11-х класів.

Насиченим та результативним був 2016-2017 навчальний рік. Багато грамот та подяк принесли в інтелектуальну скарбничку школи її учні та випускники. Кращі з кращих були нагороджені сертифікатами на отримання стипендій від міського голови Олексія Реви.

Радість свята із школярами розділили Олена Доля, головний спеціаліст із соціального захисту дітей Управління освіти та Віктор Лис, голова міського спортивного комітету. Директор школи та гості привітали учнів із закінченням навчального року та побажали веселих канікул.

Свято останнього дзвоника в Бахмутській школі №5Свято останнього дзвоника в Бахмутській школі №5Свято останнього дзвоника в Бахмутській школі №5

Останні статті на сайті