Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 96 гостей.

Презедент України

Випускні свята в старших групах дошкільного навчального закладу №40 «Посмішка»

Переглядів: 2519
31.05.2017 - 11:26

Святково прибраний музичний зал дошкільного навчального закладу №40 «Посмішка» запросив усіх дітей та батьків на святковий фестиваль «Нова хвиля 2017».

Розпочалося дійство святковим флешмобом у виконанні малят. Свято було насичено музичними номерами: діти грали на дитячих музичних інструментах, весело виконували пісні та інсценували кадри з фільму «Перший раз у перший клас». Вихованці гуртка з хортингу продемонстрували результати своєї роботи під час показового тренування. Батьки стали активними учасниками гри з живими літерами, але найзворушливішим моментом став танок татусів з доньками.

Дітей, їх батьків із святом привітала завідувач дошкільного закладу Тетяна Котляр, яка побажала «випускникам» знайти себе, своє місце в житті, вирости й бути завжди людиною.

У народі кажуть: «Хто сам малюнок долі вибирає, той пустоцвіту у житті не знає». За традицією, діти-дошкільнята вийшли під вишиваними рушниками, які на піднятих угору руках тримали дорослі й проводжали їх у велику життєву дорогу. І першою на цій життєвій дорозі буде школа, країна знань.

Випускні свята в старших групах дошкільного навчального закладу №40 «Посмішка»Випускні свята в старших групах дошкільного навчального закладу №40 «Посмішка»Випускні свята в старших групах дошкільного навчального закладу №40 «Посмішка»Випускні свята в старших групах дошкільного навчального закладу №40 «Посмішка»Випускні свята в старших групах дошкільного навчального закладу №40 «Посмішка»