Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 115 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Розпочалося справжнісіньке літо – відкрив свої двері пришкільний табір «Посмішка»

Переглядів: 3232
31.05.2017 - 11:31

30 травня відбулось урочисте відкриття пришкільного табору Бахмутського НВК №11 «Посмішка».

Саме тут вихованці закладу зможуть гарно та корисно провести час, порозважатися з друзями, позмагатися у різних видах спорту, помалювати та помандрувати видатними місцями рідного міста.

Зі словами привітання виступила начальник табору Ірина Варкінтін. Вона ознайомила дітей з планом роботи табору, розпорядком дня та оголосила перший конкурс на кращу емблему загону, кращу промовку та кращу стіннівку.

Всі учні були об’єднані в 6 загонів (з яких два – з поглибленим вивченням англійської мови), координатором роботи яких став учитель англійської мови Сергій Гришко. Загони вибрали собі командирів, також придумали девіз, емблему загону та табору.

На завершення всі 175 учнів, відпочивальники табору «Посмішка», склали присягу і урочисто пообіцяли бути ввічливими, охайними, виконувати всі доручення, поважати старших, допомагати усім, хто потребує допомоги, не порушувати дисципліну, не смітити, бути активними і веселими, розважатись та відпочивати, любити і оберігати природу.

Знайомство в загонах розпочалося з подорожі у країну гри, де діти грали, вчилися бути відповідальними, справедливими, згуртованими, дружелюбними та відчувати себе одним колективом.

Бажаємо дітлахам безліч яскравих вражень від незабутнього відпочинку в таборі!

30 травня відбулось урочисте відкриття пришкільного табору Бахмутського НВК №11 «Посмішка».30 травня відбулось урочисте відкриття пришкільного табору Бахмутського НВК №11 «Посмішка».30 травня відбулось урочисте відкриття пришкільного табору Бахмутського НВК №11 «Посмішка».30 травня відбулось урочисте відкриття пришкільного табору Бахмутського НВК №11 «Посмішка».

Останні статті на сайті