Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 157 гостей.

Презедент України

Відбулась презентація проекту Закону України «Про молодь»

Переглядів: 1996
12.06.2017 - 13:36

9 червня 2017 року в Управлінні молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради відбулась презентація проекту Закону України «Про молодь».

Презентацію проводив заступник начальника управління у справах сім’ї та молоді Донецької облдержадміністрації Кузьменко Ігор. Митрофанський Сергій - заступник міністра молоді та спорту України 2014-2016 років також прийняв участь в обговоренні. Молодіжні лідери, представники студентського самоврядування вищих навчальних закладів I-IV рівнів акредитації та закладу професійно-технічної освіти, розташованих на території м. Бахмут цікавились проблемами сучасної молоді, перспективою розвитку молодіжного житлового кредитування та міжнародним молодіжним співробітництвом. Зустріч проходила в умовах спільної зацікавленості з боку молодіжних організацій та представників влади.

Відбулась презентація проекту Закону України «Про молодь»Відбулась презентація проекту Закону України «Про молодь»Відбулась презентація проекту Закону України «Про молодь»

Останні статті на сайті