Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 108 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Привітання від керівництва області

Переглядів: 1908
31.07.2017 - 08:04

27 липня 2017 року у м. Костянтинівка відбулось виїзне засідання колегії Донецької обласної державної адміністрації.

На початку зустрічі з керівниками міст області голова обласної державної адміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Іванович Жебрівський привітав та нагородив почесними грамотами представників Донецької області, які мають видатні досягнення у різних сферах діяльності.

Від міста Бахмут на колегію були запрошені Людмила Бойко та Євген Ярушніков.

Людмила Володимирівна Бойко керівник творчого колективу – вокальної студії «LAV music». Колектив об’єднує 19 вихованців віком від 15-30 років, який має багатий пісенний архів. Це молодіжна студія, яка співає та танцює. У репертуарі творчого колективу найкращі пісні рок виконавців. Студія дуже вдало поєднує рок музику із творами великих українських авторів та віршами, які вони пишуть самі.

Ярушніков Євген - випускник Бахмутського навчально-виховного комплексу "Загальноосвітня школа I-III ступенів № 11 - багатопрофільний ліцей» Бахмутської міської ради Донецької області, золотий медаліст 2016-2017 навчальних років, учасник Всеукраїнської предметної олімпіади IV рівня з хімії. В цьому році за результатами зовнішнього незалежного оцінювання з хімії Євген отримав найвищий бал (200 балів).

Голова облдержадміністрації П.Жебрівський, Бахмутський міський голова О.Рева, а також керівники міст і районів Донецької області привітали бахмутчан з їх вагомими успіхами і зазначили що на сьогодні пріоритетним напрямом розбудови громадянського суспільства є робота з молоддю, створення умов активної участі молодих людей у реалізації державної молодіжної політики.

Павло Іванович Жебрівський привітав та нагородив почесними грамотами представників Донецької області, які мають видатні досягнення у різних сферах діяльності.  Від міста Бахмут на колегію були запрошені Людмила Бойко та Євген Ярушніков. Павло Іванович Жебрівський привітав та нагородив почесними грамотами представників Донецької області, які мають видатні досягнення у різних сферах діяльності.  Від міста Бахмут на колегію були запрошені Людмила Бойко та Євген Ярушніков. Павло Іванович Жебрівський привітав та нагородив почесними грамотами представників Донецької області, які мають видатні досягнення у різних сферах діяльності.  Від міста Бахмут на колегію були запрошені Людмила Бойко та Євген Ярушніков.

Останні статті на сайті