Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 121 гість.

Донецька обласна рада

Триатлон «Iron Way»

Переглядів: 2429
11.09.2017 - 08:00

У Харкові  на при кінці серпня  пройшли змагання з триатлону на «півзалізну» дистанцію з «Iron Way» 70.3 - головний старт в цьому сезоні для спортсменів -тріатлоністов

У них взяли участь 220 спортсменів і любителів з різних міст України. Бахмут представляв Юрій Кожуховський. Він став срібним призером у своїй віковій підгрупі, обігнавши чемпіона в бігу та плаванні, але поступився 30 хв. на велосипедної дистанції, у якої багато що вирішує не підготовка спортсмена, а технічні характеристики і можливості велосипеда. Він подолав дистанцію 70 км 300м за 5.08.10 - проплив 1,93 км - за 33,09; проїхав на велосипеді 90 км  - 2.43.24 і пробіг 21,1 км – 1.45.03.
Радує і захоплює, що змагання високого рангу з тріатлону та марафону стали своєрідними іспитами в яких Юрій як відповідальний "учень" із задоволенням бере участь. Кожен раз покращуючи свій результат, він впевнено просувається по шляху до "Олімпу" багаторазово підтверджуючи твердження: "Немає нічого неможливого для людини у якого є Мрія"!

Триатлон «Iron Way»Триатлон «Iron Way»Триатлон «Iron Way»Триатлон «Iron Way»Триатлон «Iron Way»Триатлон «Iron Way»Триатлон «Iron Way»Триатлон «Iron Way»Триатлон «Iron Way»Триатлон «Iron Way»Триатлон «Iron Way»

Останні статті на сайті