Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 113 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Новорічний маскарад у «Кріпиші»

Переглядів: 2385
10.01.2018 - 07:44

У дитячому садку Новий рік посідає особливе місце серед інших свят. До нього готуються довше за все, з особливою ретельністю. Вихователі та музичні керівники намагаються, щоб захід пройшов на найвищому рівні, адже по ньому оцінюють їх роботу з дітьми.

Напередодні нового року у дошкільному закладі №49 «Кріпиш»
м. Бахмута для усіх вікових груп відбулися святкові новорічні ранки – спільні музично-театралізовані дійства дітей та дорослих.

Малята із задоволенням виконували ролі казкових героїв, співали і танцювали, водили хороводи, грали у різні ігри, не приховуючи святкових переживань і радісних почуттів! А працівники закладу разом із батьками з не меншим запалом входили в образи Снігуроньки, Сніговика, підступної Баби Яги, казкових персонажів з мультфільму «Свинка Пепа», «Русалонька» та щирого Діда Мороза.

Завдяки казковій атмосфері дорослі змогли відчути себе дітьми, а малеча ще раз переконалась у тому, що дива існують. Всі отримали незабутні враження від новорічних заходів.

Новорічний маскарад у «Кріпиші»Новорічний маскарад у «Кріпиші»Новорічний маскарад у «Кріпиші»Новорічний маскарад у «Кріпиші»

Останні статті на сайті