Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 101 гість.

Презедент України

Плануємо кар’єру заздалегідь

Переглядів: 2084
16.01.2018 - 09:33

11 січня відбулась перша в цьому році акція «Випускник» в рамках створення Всеукраїнського Кадрового резерву.

Це вже 17-й захід, що проводить Артемівський МЦЗ для студентів навчальних закладів м. Бахмут з метою підвищення конкурентоспроможності молоді на ринку праці та попередження безробіття  у молодіжному середовищі.

20 студентів випускних курсів Бахмутського коледжу мистецтв ім. І. Карабиця стали учасниками акції. Студенти  з цікавістю опановували сучасні методи пошуку роботи: пошук джерел вакансій, складання резюме та відеорезюме, правила підготовки та співбесіди з роботодавцем, дізналися, що вони можуть безкоштовно скористатись допомогою спеціалістів центру зайнятості щодо запису  відеорезюме та розміщення на відеохостингу «YouTube», мережі Facebook  для подальшого пошуку роботи.

Завжди приємно працювати з навчальним закладом, який відкритий  до співпраці зі службою зайнятості, гостинно та тепло організує подібні зустрічі, розуміючи при цьому , що це  - запорука успішного майбутнього випускників.

11 січня відбулась перша в цьому році акція «Випускник» в рамках створення Всеукраїнського Кадрового резерву. Це вже 17-й захід, що проводить Артемівський МЦЗ для студентів навчальних закладів м. Бахмут

Останні статті на сайті