Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 96 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

«Здоров’я – це запорука довгого та щасливого життя»

Переглядів: 2760
31.01.2018 - 08:37

Дбайливе ставлення до власного здоров'я - це досить актуальна проблема сучасного суспільства. Проте не всі люди достатньо проінформовані про здоровий спосіб життя, а деякі свідомо ним нехтують. Ведення здорового способу життя важливе для кожної людини, і в першу чергу – для учнівської та студентської молоді.

Стан здоров’я студентської молоді є важливою складовою нації. Легковажне ставлення до свого здоров'я характерне у молодому віці,  тож молодь є найбільш вразливою верствою суспільства до негативного впливу соціальних чинників.

Протягом  січня фахівець із соціальної роботи Бахмутського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді з метою профілактики та попередження  наркоманії, впливу наркотичних речовин на організм людини  провела в  вищих навчальних закладах лекції та відеолекторії  на тему  «Наркоманія - злочин проти себе».  Для учнів шкіл міста Бахмут були проведені лекції – диспути «Здоров’я моя цінність». Метою заходу стало сформувати та пояснити  уявлення про цінність і неповторність людського здоров’я, були розглянуті норми здорового способу життя. Учні мали змогу висловити власну думку та погляд на актуальність цієї теми.

Всім слухачам було надано інформаційно – просвітницькі буклети.

 

Для учнів шкіл міста Бахмут були проведені лекції – диспути «Здоров’я моя цінність». Метою заходу стало сформувати та пояснити  уявлення про цінність і неповторність людського здоров’я, були розглянуті норми здорового способу життя. Для учнів шкіл міста Бахмут були проведені лекції – диспути «Здоров’я моя цінність». Метою заходу стало сформувати та пояснити  уявлення про цінність і неповторність людського здоров’я, були розглянуті норми здорового способу життя. Стан здоров’я студентської молоді є важливою складовою нації. Легковажне ставлення до свого здоров'я характерне у молодому віці,  тож молодь є найбільш вразливою верствою суспільства до негативного впливу соціальних чинників.

Останні статті на сайті