Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 131 гість.

ExportUA

Молодіжна акція «Безпечне кохання»

Переглядів: 1939
15.02.2018 - 12:09

14 лютого 2018 року в місті Бахмут пройшла молодіжна акція «Безпечне кохання» з нагоди Дня всіх закоханих. Акція пройшла за підтримки Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради, Бахмутського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та клубу «Альтернатива» КДМ КЗОЗ «Бахмутська центральна районна лікарня».

Мета заходу спрямована на запобігання соціально-негативним хворобам, привернення уваги молоді до здорового способу життя, безпечної поведінки. Під час проведення вуличної акції спеціалістами служби у справах дітей Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради та Бахмутського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  було розповсюджено інформаційні буклети  та засоби контрацепції серед молоді міста.

Студентська молодь Артемівського коледжу транспортної інфраструктури, Бахмутського індустріального технікуму, Бахмутського коледжу мистецтв ім. І.Карабиця та Бахмутського медичного коледжу також долучились до заходу. Молоді нагадали про профілактику захворювань, що передаються статевим шляхом, кожен отримав листівки з інформацією про формування засад здорового способу життя.

14 лютого 2018 року в місті Бахмут пройшла молодіжна акція «Безпечне кохання» з нагоди Дня всіх закоханих. 14 лютого 2018 року в місті Бахмут пройшла молодіжна акція «Безпечне кохання» з нагоди Дня всіх закоханих. 14 лютого 2018 року в місті Бахмут пройшла молодіжна акція «Безпечне кохання» з нагоди Дня всіх закоханих. 14 лютого 2018 року в місті Бахмут пройшла молодіжна акція «Безпечне кохання» з нагоди Дня всіх закоханих. 14 лютого 2018 року в місті Бахмут пройшла молодіжна акція «Безпечне кохання» з нагоди Дня всіх закоханих. 14 лютого 2018 року в місті Бахмут пройшла молодіжна акція «Безпечне кохання» з нагоди Дня всіх закоханих. 14 лютого 2018 року в місті Бахмут пройшла молодіжна акція «Безпечне кохання» з нагоди Дня всіх закоханих. 14 лютого 2018 року в місті Бахмут пройшла молодіжна акція «Безпечне кохання» з нагоди Дня всіх закоханих. 14 лютого 2018 року в місті Бахмут пройшла молодіжна акція «Безпечне кохання» з нагоди Дня всіх закоханих. 14 лютого 2018 року в місті Бахмут пройшла молодіжна акція «Безпечне кохання» з нагоди Дня всіх закоханих.

Останні статті на сайті