Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 124 гостя.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

В Управлінні освіти м. Бахмут презентовано проект ЮНІСЕФ та ГО “ПРОМИР”

Переглядів: 2470
16.02.2018 - 13:53

На базі Центру практичної психології і соціальної роботи Управління освіти Бахмутської міської ради ГО «ПРОМИР» за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) реалізувала проект «Надання спеціалізованої психологічної та психотерапевтичної допомоги та підтримки найбільш постраждалим дітям, які мешкають в населених пунктах поблизу лінії розмежування в Донецькій і Луганській областях».

15 лютого відбулася презентація цього проекту. На захід були запрошені заступник Бахмутського міського голови Точена Вікторія, начальник Управління освіти Бахмутської міської ради Рубцова Марина, представник Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) м. Маріуполь Тетяна Фаннуш, керівник ГО «ПРОМИР» Тетяна Асланян, керівник проекту Марина Рогова, психолог Центру «Промир» Тетяна Шульга.

Завідувач Центру практичної психології і соціальної роботи Вікторія Головко підвела підсумки проекту і зазначила, що ЮНІСЕФ у партнерстві з ГО “ПРОМИР” надали спеціалізовану психологічну, психотерапевтичну допомогу та підтримку 1589 школярам, постраждалим від конфлікту, та вчителям у ЗОШ № 4,5, 9,10, 24. Провели дводенний навчальний тренінг для 25 практичних психологів міста, а також обладнали Центр психосоціальної підтримки.

Акцентовано також увагу, що місцева влада завжди опікується проблемами дітей та підтримує освітянські проекти, а Управління освіти прагне до вдосконалення, осучаснення надання освітніх, методичних та психологічних послуг.

Сучасне методичне забезпечення Центру надасть можливість здійснювати корекцію особистості дітей засобами пісочної терапії, артерапії, елементами сенсорної кімнати.

В Управлінні освіти м. Бахмут  презентовано проект ЮНІСЕФ та ГО “ПРОМИД Управлінні освіти м. Бахмут  презентовано проект ЮНІСЕФ та ГО “ПРОМИД Управлінні освіти м. Бахмут  презентовано проект ЮНІСЕФ та ГО “ПРОМИД Управлінні освіти м. Бахмут  презентовано проект ЮНІСЕФ та ГО “ПРОМИР”

Останні статті на сайті