Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 86 гостей.

На лінії розмежування через порушення митних правил затримали автомобіль

Переглядів: 3061
20.02.2018 - 06:41

Минулої доби співробітниками управління оперативного забезпечення на окремих територіях зон АТО ГУ ДФС у Донецькій області (спецпідрозділ «Фантом») виявлено 3 факти порушення порядку переміщення товарів до або з району проведення Антитерористичної операції.

Так, на КПВВ «Мар’їнка» фіскальним нарядом було виявлено транспортний засіб з простроченим терміном тимчасового ввезення.  Автомобіль «Ноndа Ассоrd» з іноземною реєстрацією рухався в напрямку тимчасово неконтрольованої території під керуванням громадянина України. В ході проведення контрольних процедур встановлено, що транспортний засіб був ввезений на митну територію України ще у 2014 році в режимі тимчасового ввезення до одного року. За порушення митних правил, визначених ст. 481 Митного кодексу України, було складено протокол, транспортний засіб орієнтовною вартістю 10 тис. доларів США вилучений.

Тієї ж доби у громадянина України, який перетинав лінію розмежування через КПВВ «Майорське», під час фіскального контролю в особистих речах виявлено 13 тис. доларів США та 7 тис. грн, які він намагався перевезти з тимчасово неконтрольованої території України. Про цей факт повідомлено підрозділ Національної поліції.

А через контрольний пункт "Гнутове" жінка намагалася пронести на тимчасово окуповану територію України стоматологічні витратні матеріали орієнтовною вартістю 32 тис. гривень. За порушення порядку переміщення товарів до району або з району проведення антитерористичної операції складено адмінпротокол за ст. 204-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Останні статті на сайті