Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 95 гостей.

Урядовий портал

Чемпіонат області з легкоатлетичного двоборства серед юнаків та дівчат

Переглядів: 2248
20.02.2018 - 07:56

16-17 лютого у легкоатлетичному манежі стадіону «Металург» м.Бахмута відбувся чемпіонат області з легкоатлетичного двоборства серед юнаків та дівчат 2003 року народження та молодше.

На урочистому відкритті змагань старший тренер Донецькоі області з легкої атлетики Тетяна Серорез привітала участників змагань та побажала кожному показати свої найкращі результати та потрапити до складу збірної команди області для участі у чемпіонаті Украіни з двоборства у м.Києві.

У змаганнях взяли участь понад сто юних спортсменів з різних куточків Донецької та Луганської області. Зоокрема команди КДЮСШ №1 Бахмутської міської ради, ДЮСШ Дружківської міської ради, ДЮКФП-2 міста Краматорська, ДЮСШ м.Краматорська, комунального закладу «Лисичанська МДЮСШ», КДЮСШ №2 міста Сєвєродонецька, ДЮСШ м. Мирноград, ДЮСШ м.Костянтинівка, ДЮСШ м.Торецька ОКДЮСШ м.Дружківка , КДЮСШ «Україна» та «Меотида» м. Маріуполя.

Юні спортсмени змагалися в різноманітних видах легкоатлетичного двоборства: 60м+200м, 200м + 400м, 60м + висота, 60м + ядро, 1500м+800м, 1500м з/п + 800м, 60м + 60м з/п, 60м + жердина, 60м + довжина та інші.

Переможці та призери нагороджені грамотами Управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради.

Вітаємо чемпіонів та бажаємо нових перемог!

16-17 лютого у легкоатлетичному манежі стадіону «Металург» м.Бахмута відбувся чемпіонат області з легкоатлетичного двоборства серед юнаків та дівчат 2003 року народження та молодше.

Останні статті на сайті