Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 107 гостей.

Живи та працюй в Україні

Переглядів: 2291
21.02.2018 - 14:46

З метою координації зусиль служби зайнятості та освітян щодо роботи з учнівською молоддю, яка сприятиме формуванню кваліфікованих кадрів на потребу сучасного ринку праці, 21 лютого 2018 року в Управлінні освіти Бахмутської міської ради фахівці Артемівського міського центру зайнятості взяли участь в нараді для заступників директорів шкіл з навчально – виховної роботи міста Бахмут.

Провідний фахівець з профорієнтації Артемівського міського центру зайнятості Інна Штепа звернула увагу педагогів на шляхи удосконалення та розвитку системи профорієнтації учнівської молоді в рамках Програми державної служби зайнятості щодо профорієнтації на 2017-2020 р.р. Окремим пунктом спеціаліст центру зайнятості презентувала мобільний додаток на андроїд «Центр професійної орієнтації», розроблений спеціалістами Донецької обласної служби зайнятості, за допомогою якого молодь може дізнатись про світ професій, навчальні заклади України та багато іншої цікавої інформації, що стане у нагоді під час майбутнього професійного самовизначення.

Також спеціаліст акцентувала увагу педагогів на можливості СЗ що до використання автоматизованого робочого місця «Профконсультант» для визначення професійної спрямованості старшокласників. 
Новацією у співпраці служби зайнятості та освітян в профорієнтації школярів є проведення консультувань, презентацій навчальних закладів, новітніх професій, спеціальностей за допомогою скайп - зв’язку.

Наприкінці зустрічі учасники обговорили найближчі плани сумісної роботи щодо орієнтації шкільної молоді на свідомий вибір майбутньої професії, затребуваної на ринку праці під лозунгом «Живи та працюй в Україні»

 

21 лютого 2018 року в Управлінні освіти Бахмутської міської ради фахівці Артемівського міського центру зайнятості взяли участь в нараді для заступників директорів шкіл з навчально – виховної роботи міста Бахмут.