Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 71 гість.

Донецька обласна рада

Публічне представлення інформації про виконання бюджету за 2017 рік по Управлінню освіти Бахмутської міської ради

Переглядів: 1420
15.03.2018 - 14:35

14 березня 2018 року у конференц-залі Управління освіти відбулося публічне представлення інформації виконання міського бюджету за 2017 рік по Управлінню освіти Бахмутської міської ради за участю голови постійної комісії Бахмутської міської ради з питань молодіжної політики, освіти, культури і спорту Ольги Петрівни Капленко та депутата Бахмутської міської ради Раїси Анатоліївни Говорун.

Основні показники виконання бюджету за 2017 рік в освітній галузі були представлені керівникам закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти та головам профспілок закладів освіти м.Бахмута, працівникам Управління освіти (100 осіб).

Начальник Управління освіти Марина Рубцова надала присутнім розгорнуту інформацію про показники, що характеризують бюджетні програми Управління освіти Бахмутської міської ради, та виконання показників міського бюджету по галузі «Освіта» з деталізацією за кодами економічної класифікації.

Марина Анатоліївна зазначила, що за узагальненими результатами аналізу ефективності бюджетних програм за 2017 рік по всім бюджетним програмам Управління освіти Бахмутської міської ради становить 151 бал та визначено високоефективним. Ефективне управління закладом освіти, спрямоване на покращення результативних показників, є запорукою отримання гідного фінансування на утримання освітньої галузі міста в цілому.

14 березня 2018 року у конференц-залі Управління освіти відбулося публічне представлення інформації виконання міського бюджету за 2017 рік по Управлінню освіти Бахмутської міської ради14 березня 2018 року у конференц-залі Управління освіти відбулося публічне представлення інформації виконання міського бюджету за 2017 рік по Управлінню освіти Бахмутської міської ради14 березня 2018 року у конференц-залі Управління освіти відбулося публічне представлення інформації виконання міського бюджету за 2017 рік по Управлінню освіти Бахмутської міської ради

Останні статті на сайті