Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 101 гість.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Екскурсія у світ професій

Переглядів: 2035
16.03.2018 - 14:26

16 березня 2018 року учні дев’ятого класу гімназії «Сузір’я» м.Бахмут вперше побували в Артемівському міському центрі зайнятості на професіографічній екскурсії для ознайомлення з роботою центру зайнятості, а також отримання інформації яка допоможе молодій людині зорієнтувантися на ринку праці та обрати майбутню професійну сферу.

Зустрічала учнів в онлайн центрі з працевлаштування спеціаліст з профорієнтації Інна Штепа, яка розповіла старшокласникам про можливості центру. Це не тільки підбір роботи, в т.ч. за допомогою інтернет-сайтів служби зайнятості «Труд» та  «DCZ» але і допомога в створенні  резюме, відеорезюме. Учні ознайомилися з такими іноваціями служби зайнятості як відеовакансія, скайп- співбесіда з роботодавцем і навіть спробували себе в ролі хенд-хантерів та підібрали для себе вакансії за допомогою тач-скринів.

Спеціаліст з профорієнтації Галина Сіддікі  розкрила основні визначення ринку праці,  актуальності  професії, барометру професій, розповіла про можливості онлайн сервісів «Моя карєра» та  профорієнтаційний тест «Magellano університет», «Lingva. Skills», «Prometheus», запросила учнів на проходження профдіагностичного тестування за допомогою автоматизованого робочого місця «Профконсультант». 

Учні провели аналіз ринку праці та визначили   актуальність вибраних професій, розглянули загальні помилки  при виборі професії та отримали іміджевий подарунок соціальних партнерів та служби зайнятості.

Екскурсія непомітно добігла кінця, година активного спілкування надала школярам практичні навички , що допоможуть  в майбутньому зробити свідомий вибір професії та знайти роботу своєї мрії.

Сіддікі Галина,
провідний фахівець з питань профорієнтації
Артемівського МЦЗ

16 березня 2018 року учні дев’ятого класу гімназії «Сузір’я» м.Бахмут вперше побували в Артемівському міському центрі зайнятості на професіографічній екскурсії для ознайомлення з роботою центру зайнятості16 березня 2018 року учні дев’ятого класу гімназії «Сузір’я» м.Бахмут вперше побували в Артемівському міському центрі зайнятості на професіографічній екскурсії для ознайомлення з роботою центру зайнятості