Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 93 гостя.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Участь команди Бахмутського ЦТКЕ у обласних змаганнях

Переглядів: 1808
18.04.2018 - 13:43

З 12 по 14 квітня 2018 року на туристичній базі «Лісова» у селі Торське Лиманського району команда Бахмутського міського Центру туризму, краєзнавства та екскурсій взяли участь у ІІ та ІІІ етапах Чемпіонату Донецької області зі спортивного орієнтування серед учнівської молоді «DonOrientChamp».

На ІІ етап Чемпіонату, який проводився 13 квітня, прибуло 110 спортсменів із Краматорська, Дружківки, Торецька, Бахмута, Слов’янська, Лиману та Северодонецька (Луганської області).

Орієнтувальники віком від 10 до 21 року змагалися на дистанції «Орієнтування на маркованій трасі». Вихованці Бахмутського ЦТКЕ посіли призові місця: Крівошеєва Катерина – 2 місце, Гончаров Максим – 3 місце.

Ввечері цього ж дня пройшов «Нічний спринт». Дистанція нічного орієнтування пройшла захопливо й стрімко та вразила всіх учасників.

Переможцем став спортсмен із Бахмута - Шульга Євген (1 місце), а Шуверов Олександр зайняв 3 місце.

Вітаємо переможців, бажаємо подальших успіхів та перемог!

З 12 по 14 квітня 2018 року команда Бахмутського міського Центру туризму, краєзнавства та екскурсій взяли участь у ІІ та ІІІ етапах Чемпіонату Донецької області зі спортивного орієнтування серед учнівської молоді «DonOrientChamp».З 12 по 14 квітня 2018 року команда Бахмутського міського Центру туризму, краєзнавства та екскурсій взяли участь у ІІ та ІІІ етапах Чемпіонату Донецької області зі спортивного орієнтування серед учнівської молоді «DonOrientChamp».З 12 по 14 квітня 2018 року команда Бахмутського міського Центру туризму, краєзнавства та екскурсій взяли участь у ІІ та ІІІ етапах Чемпіонату Донецької області зі спортивного орієнтування серед учнівської молоді «DonOrientChamp».

Останні статті на сайті