Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 112 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Перемога юних науковців із Бахмутського НВК №11

Переглядів: 1731
27.04.2018 - 10:17

Мала академія наук України - освітня система, яка забезпечує організацію і координацію науково-дослідницької діяльності учнів, створює умови для їх інтелектуального, духовного, творчого розвитку та професійного самовизначення, сприяє нарощуванню наукового потенціалу країни.

Учні-члени МАН є учасниками різноманітних обласних, всеукраїнських, міжнародних інтелектуальних конкурсів, турнірів, олімпіад і виявляють високий рівень підготовки та творчі здібності.

У період з 19 по 23 квітня 2018 року Семен Косяк, учень 9-А класу з поглибленим вивченням іноземних мов; Денис Чернишов, учень 11-Б класу інформаційно-математичного профілю, у складі команди Донецької області представляли місто Бахмут та свою школу на ІІІ (заключному) Всеукраїнському етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України, який проводився на базі Київського національного університету імені Тараса Шевченка та Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського».

На відкритті ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу Малої академії наук фіналістів найбільшого інтелектуального змагання України особисто привітали Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, міністр освіти і науки України Лілія Гриневич, Президент Малої академії наук України Станіслав Довгий, лауреат Нобелівської премії з фізіології і медицини
2011 року французький імунолог і цитолог Жуль Оффман.

МАНівці брали участь у заході «Діалоги про завтра», присвяченому роботі над собою та особистому розвитку. Наступними етапами випробувань було виконання контрольної роботи з предмету та захист науково-дослідницької роботи.

Семен Косяк виборював звання на кращого науковця серед 13 осіб секції «Російська мова» відділення «Мовознавство». Денис Чернишов змагався з 19 переможцями регіонального етапу конкурсу в секції «Технології програмування» відділення «Комп'ютерні  науки».  Як результат, за заочне оцінювання матеріалів, якісне виконання контрольної роботи та  високий рівень захисту науково-дослідницької роботи Семена Косяка було нагороджено дипломом І ступеня, Дениса Чернишова – дипломом ІІІ ступеня.

Перемога на Всеукраїнському рівні – достойний вияв знань школярів, результат творчої співпраці з науковими керівниками Ларисою Коміною та Оленою Лавренко. Попереду в учнів активний рух вперед, ще багато різних здобутків, натхненням для якого стануть досягнення в Малій академії наук.

Перемога юних науковців із Бахмутського НВК №11Перемога юних науковців із Бахмутського НВК №11Перемога юних науковців із Бахмутського НВК №11Перемога юних науковців із Бахмутського НВК №11Перемога юних науковців із Бахмутського НВК №11