Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 104 гостя.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Особистий прийом у Бахмутській ОДПІ

Переглядів: 2319
21.05.2018 - 09:22

У Бахмутській ОДПІ 14 травня  відбувся особистий прийом громадян заступником  начальника ГУ ДФС у Донецькій області – начальником Костянтинівсько – Дружківського управління  -  Гринцовим Олександром Васильовичем.

На особистий прийом звернувся керівник підприємства щодо необхідності сплати акцизного податку у разі, якщо вже є платником акцизного податку з реалізації пального та планує здійснювати операції  з вивезення (експорту) підакцизної продукції за межі митної території України. Питання вирішено повністю по суті з залученням фахівців структурних підрозділів  Бахмутського управління ГУ ДФС у Донецькій області, у т.ч сектора адміністрування акцизного податку, обслуговування акцизних складів та податкових постів.

Кожен громадянин користується правом отримувати необхідну інформацію на підставі письмових звернень, надісланих поштою або переданих ним до відповідного органу, установи; звернень, надісланих з використанням мережі Інтернет, засобами електронного зв’язку (електронне звернення); усних звернень, викладених на особистому прийомі або за допомогою засобів телефонного зв’язку.

З метою ознайомлення громадян з діяльністю органів ДФС стосовно роботи зі зверненнями громадян на офіційному веб-порталі Державної фіскальної служби України та субсайті «Територіальні органи ДФС у Донецькій області» на постійній основі розміщується інформація щодо порядку розгляду звернень та організації особистих прийомів громадян керівництвом і посадовими особами, аналітичних довідок щодо роботи зі зверненнями громадян тощо.