Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 148 гостей.

Презедент України

«Веселе свято дитинства в Школі мистецтв»

Переглядів: 1541
04.06.2018 - 15:27

Щороку на початку літа ми відзначаємо прекрасне свято радості та одвічної надії – Міжнародний День захисту дітей. Адже саме в дітях ми, дорослі, прагнемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань.

1 червня 2018 року концертно-розважальну програму «Світ дитинства» подарував своїм учням та маленьким мешканцям міста творчий колектив Школи мистецтв міста Бахмута.

Проводити у цей день концертні заходи просто неба на Дитячому майданчику Школи стало вже доброю традицією. Яскравий банер, виставка скульптурних робіт учнів художнього відділення за мотивами народних казок, добірка дитячих пісень створили чудовий святковий антураж.

Разом з веселими ведучими «Пригом» та «Скоком» діти брали участь у цікавих конкурсах та іграх. До речі, подих світу дитинства захопив не тільки дітлахів. Викладачі Школи мистецтв із захопленням та дитячим азартом долучились до сценарного дійства. Вони співали пісень, танцювали, грали і навіть створили шумовий оркестр. Неперевершені враження залишили і перетягування канату та актуальний сьогодні флешмоб, який склав з дорослих та малечі справжнє сонечко.

Музичними родзинками свята стали виступи учнів вокально-хорового відділення: Чернухі К., Соколової В., Філатової В., Карпенко Д., Іванової К., Малаховської Ю, а також шоу-групи «Кіндер+».

Наприкінці програми всі бажаючі за допомогою викладачів художнього відділення та різнокольорових олівців отримали змогу намалювати свої мрії. А мріями стали літо, сонце, щасливі домівки та мирне небо.

Посмішки, гарний настрій та радість панували на майданчику протягом усього заходу. Сподіваємось, що задоволення від спілкування з дитинством отримали всі присутні.

Бажаємо колективу викладачів та учнів Школи мистецтв міста Бахмута приємного відпочинку, веселих канікул, цікавих мандрівок та нових вражень.

«Веселе свято дитинства в Школі мистецтв»«Веселе свято дитинства в Школі мистецтв»«Веселе свято дитинства в Школі мистецтв»«Веселе свято дитинства в Школі мистецтв»«Веселе свято дитинства в Школі мистецтв»«Веселе свято дитинства в Школі мистецтв»«Веселе свято дитинства в Школі мистецтв»«Веселе свято дитинства в Школі мистецтв»«Веселе свято дитинства в Школі мистецтв»«Веселе свято дитинства в Школі мистецтв»«Веселе свято дитинства в Школі мистецтв»«Веселе свято дитинства в Школі мистецтв»«Веселе свято дитинства в Школі мистецтв»«Веселе свято дитинства в Школі мистецтв»«Веселе свято дитинства в Школі мистецтв»«Веселе свято дитинства в Школі мистецтв»«Веселе свято дитинства в Школі мистецтв»«Веселе свято дитинства в Школі мистецтв»«Веселе свято дитинства в Школі мистецтв»«Веселе свято дитинства в Школі мистецтв»«Веселе свято дитинства в Школі мистецтв»«Веселе свято дитинства в Школі мистецтв»«Веселе свято дитинства в Школі мистецтв»«Веселе свято дитинства в Школі мистецтв»«Веселе свято дитинства в Школі мистецтв»«Веселе свято дитинства в Школі мистецтв»«Веселе свято дитинства в Школі мистецтв»«Веселе свято дитинства в Школі мистецтв»«Веселе свято дитинства в Школі мистецтв»«Веселе свято дитинства в Школі мистецтв»«Веселе свято дитинства в Школі мистецтв»