Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 160 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Профілактична робота з дітьми

Переглядів: 1135
17.07.2018 - 13:09

В місті Бахмут є дитячий оздоровчий табір «Вогник», де дітлахи мають змогу оздоровитися в літній період. Крім створення умов для оздоровлення та відпочинку дітей, заклад має значний потенціал для виховання особистості через залучення до різних видів діяльності.

В липні місяці Бахмутський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провів профілактичну роботу з дітьми, які відпочивають в таборі «Вогник». Фахівцем із соціальної роботи було проведено тренінг «Спілкування. Види спілкування» та профілактичну бесіду «Що таке насильство? Як уникнути насильства в дитячому середовищі?».

Профілактичні заходи мали дискусійний характер, обговорення та аналіз різних ситуацій, ігрове моделювання.

По закінченню дітлахи отримали інформаційні буклети.

В липні місяці Бахмутський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провів профілактичну роботу з дітьми: тренінг «Спілкування. Види спілкування» та бесіду «Що таке насильство? Як уникнути насильства в дитячому середовищі?».В липні місяці Бахмутський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провів профілактичну роботу з дітьми: тренінг «Спілкування. Види спілкування» та бесіду «Що таке насильство? Як уникнути насильства в дитячому середовищі?».В липні місяці Бахмутський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провів профілактичну роботу з дітьми: тренінг «Спілкування. Види спілкування» та бесіду «Що таке насильство? Як уникнути насильства в дитячому середовищі?».

Останні статті на сайті