Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 92 гостя.

Верховна рада України

Власна справа- це реально

Переглядів: 2303
18.07.2018 - 16:42

В середу 18 липня, як і завжди,  в Бахмутському міському центрі зайнятості  в рамках роботи Центру розвитку підприємництва відбувся черговий тренінг з бізнес – планування.

Робота тренінгу проходила на базі соціально-психологічного тренінгового центру «Шлях до успіху», який став своєрідним інформаційно-дискусійним  майданчиком для всіх (як початківців так і досвідчених бізнесменів) зацікавлених в організації власної справи. У заході взяли участь 2 суб’єкти підприємницької діяльності та 10 безробітних.

На тренінг була запрошена завідувач сектору ведення державного реєстру фізичних осіб- платників податків Бахмутської ОДПІ ГУ ДФС у Донецькій області Наталя Бережна, яка детально проконсультувала учасників заходу щодо:

  • видів оподаткування малого бізнесу в Україні, перехід з одного виду оподаткування на інший;
  • особливостей оформлення та роботи найманих працівників по  трудовому договору та договору  цивільно- правового характеру;
  • нарахування зарплати найманим працівникам.

Учасники  тренінгу ознайомилися з умовами участі суб’єктів малого підприємництва в програмі Донецької ОДА «Український донецький куркуль» та іншими діючими в нашому регіоні  грантовими програмами міжнародних організацій. Зацікавилися присутні інформацією, що надала завідувач сектором профорієнтації   Галина Сіддікі про нові джерела отримання корисної для підприємців інформації: андроїд «Центр розвитку підприємництва», онлайн ресурс «Прометеус», відео-уроки із складання бізнес-проекту, семінари та тренінги, що пропонує Донецька торгово-промислова палата та інші.

Центр розвитку підприємництва  запрошує всіх, хто планує стати чи є підприємцем і має питання щодо інформації з питань грантових програм. Чекаємо на вас  щосереди з 10-00  до 13-00 в Бахмутському міському центрі зайнятості.

Г. Сіддікі
завідувач сектором профорієнтації
Бахмутського МЦЗ

18 липня, як і завжди,  в Бахмутському міському центрі зайнятості  в рамках роботи Центру розвитку підприємництва відбувся черговий тренінг з бізнес – планування. У заході взяли участь 2 суб’єкти підприємницької діяльності та 10 безробітних.18 липня, як і завжди,  в Бахмутському міському центрі зайнятості  в рамках роботи Центру розвитку підприємництва відбувся черговий тренінг з бізнес – планування. У заході взяли участь 2 суб’єкти підприємницької діяльності та 10 безробітних.

Останні статті на сайті